Ozana Barabancea și Oana Roman sunt devastate de durere, după moartea Ronei Hartner, iar ambele și-au exprimat durerea în ceea ce privește trecerea în neființă a artistei care a fost răpusă de cancer, la doar 50 de ani.

Ozana Barabancea și Oana Roman, despre Rona Hartner

Moartea Ronei Hartner a îndurat o țară întreagă. Multe dintre persoanele care au cunoscut-o ca om și ca artistă au fost în stare de șoc, când au auzit ceea ce s-a întâmplat și nu le vine să creadă că acum trebuie să vorbească despre la trecut.

Regretata artistă se confrunta cu cancerul la plămâni și creier de mai multă vreme, iar în ziua de 23 noiembrie a pierdut lupta cu boala. Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus în țară luni, iar cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face la capela cimitirului Bellu catolic de miercuri până vineri la ora 12:00, când va fi condusă pe ultimul drum.

Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele sociale, amintindu-și cu drag de faptul că i-a organizat ziua de naștere în anul 2019, când a câștigat prima luptă cu boala. Pentru ea, a fost un artist și un om de nota zece, care va rămâne mereu în inima sa pentru totdeauna.

„Drum lin, Rona, draga mea. În 2019, când a câștigat, prima luptă cu boala, i-am organit ziua de Renaștere, cum a spus ea, la (n.r. numele locației), unde lucram atunci. A fost un artist și un om fabulos cu un destin tare greu și încercat. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Ozana Barabancea este și la rândul ei devastată de durere, recunoscând că a fost de-a dreptul devastată de această știre. Știa că starea sa de sănătătate, din ultimele zile, nu era tocmai una bună, dar a sperat în sinea ei că totul va fi bine.

„Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe Rona! A fost o artistă extraordinară. Iar mie, acum, nici nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre Rona. M-a afectat foarte mult știrea aceasta, dar de aseară ştiam că este foarte grav. Am înţeles că era în spital şi era tratată cu medicamente paliative”, a declarat Ozana Barabancea, conform viva.ro.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2023 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.