Vedeta marturiseste ca celebra cantareata a "bantuit-o" timp de o saptamana si de aceea a decis sa-i faca o slujba de pomenire.

Rona a declarat ca a fost devastata cand a auzit ca Amy Winehouse a decedat si timp de o saptamana nu a putut sa doarma pentru ca visa ca Amy vine la ea si ii cerea sa-si tatueze numele ei.

"Am fost realmente afectata de disparitia terestra a lui Amy. N-am putut dormi timp de o saptamana pentru ca o visam mereu venind la mine si cerandu-mi sa ma tatuez cu numele ei. I-am facut slujbe de pomenire la biserica la care mergem in Paris si, totusi, simteam ca ii sunt inca datoare intr-un fel. Am reinceput sa-i ascult piesele cu alta atentie si iata ca Cineva Acolo Sus a aranjat lucrurile in asa fel incat sa pot transmite unui public (culmea, din tara mea natala!) ce imi spune acum muzica ei”, spune Rona Hartner.


In deschidere, Rona Hartner, Paula Seling, si Maria Radu vor aduce in fata publicului propriile versiuni ale celor mai cunoscute melodii semnate de diva britanica.

"De cand ma stiu, am fost fan…Janis Joplin! Amy Winehouse este, cred eu, un fel de Janis Joplin a ultimei generatii. Cu bunele si cu relele acumulate intre timp. Multe se pot spune in contradictoriu, probabil. Dar un lucru este cert: muzica ei va ramane. Gestul nostru de acum nu este decat un mic omagiu adus unei artiste cu destin tragic, care se alatura celebrei galerii care ii reuneste pe Jimi Hendrix, Janis Joplin si Jim Morrison”,
a declarat Paula Seling.

“Cand am descoperit-o am fost socata. Intr-o lume muzicala in care se pune accentul numai pe imagine, Amy Winehouse reprezenta talentul pur... o voce inconfundabila, personalitate puternica si mult feeling. O pun pe aceeasi treapta cu marile voci ale lumii: Aretha Franklin, Etta James, Whitney Houston… Pentru mine ramane unica", spune si Maria Radu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.