Actrita Kate Winslet a marturisit in cadrul unei emisiuni cine este actorul faimos care s-a prezentat la auditii pentru interpretarea personajului Jack Dawson si care nu a reusit sa-i convinga pe producatori.

La auditia pentru rolul celebrei Rose, Kate Winslate l-a avut drept partener pe Matthew McConaughey, a spus actrita, invitata la emisiunea "Late Show" a lui Stephen Colbert

"«Am facut o auditie cu Matthew, nu-i ciudat?» Nu am mai spus niciodata acest lucru public. Am facut o auditie cu Matthew si a fost uimitor"
, a spus

In ciuda faptului ca el parea a fi prima alegere a studiourilor Paramount, regizorul James Cameron ar fi fost cel care ar fi insistat ca Leonardo DiCaprio sa fie cel care primeste rolul, noteaza digi24.ro.

Kate Winslet este cunoscuta pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire/ Sense and Sensibility" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland".

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil-minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996, si, mai ales, in blockbusterul "Titanic", in 1997. Actorul a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru interpretarea din lungmetrajul "The Revenant", la cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.