Kate Winslet a primit o stea pe Walk Of Fame - Aleea celebritatilor - din Hollywood, Los Angeles.

Kate Winslet, in varsta de 38 de ani, s-a declarat "coplesita" de numarul mare de oameni care au asistat la ceremonia de dezvelire a stelei, care a avut loc in fata Hotelului W Hollywood de pe Hollywood Boulevard, mai ales dupa cutremurul de 4,4 grade pe scara Richer ce a avut loc in California in dimineata zilei de luni.

"Sunt cu totul coplesita de numarul mare de oameni care s-au adunat astazi, aici. Sincer, nu credeam ca va asista atata lume la acest eveniment, mai ales dupa cutremurul din aceasta dimineata, care mi-a dat o sperietura zdravana, de fapt", a spus Kate Winslet.

Ceremonia de dezvelire a stelei de pe Walk of Fame reprezinta prima aparitie publica a actritei britanice, de la nasterea fiului sau, Bear, in urma cu trei luni.

La acest eveniment au fost prezenti James Cameron, regizorul filmului "Titanic", in care Kate Winslet a jucat rolul principal, si actrita Kathy Bates, colega de distributie din acelasi lungmetraj, precum si actrita Shailene Woodley, partenera lui Winslet din filmul "Divergent", de Neil Burger.

Kate Winslet este cunoscuta pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire/ Sense and Sensibility" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.