„Marita”, debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, cu Adrian Titieni si Alexandru Potocean in distributie, a fost inclus in competitia oficiala a celei de-a cincea editii a Bosphorus Film Festival de la Istanbul, care va avea loc in perioada 17 – 26 noiembrie.

In competitie au fost selectate alte sapte productii din tari precum Brazilia, Italia si Rusia, care vor fi analizate de un juriu condus de regizorul bosniac Aida Begic.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pelicula lui Cristi Iftime a fost recompensata anul acesta cu premiul juriului FEDEORA pentru cel mai bun film din competitia „East of the West” a Festivalului International de la Karlovy Vary si cu trofeul Anonimul.

Filmul va avea premiera in cinematografele romanesti pe 1 decembrie 2017

Cu o imagine semnata de Luchian Ciobanu, pelicula ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.

Scenariul este semnat de Anca Buja si Cristi Iftime, montajul de Dragos Apetri, designer de costume este Alexandra Alma Ungureanu, de machiaj s-a ocupat Maria Andreescu, scenografia apartine Malinei Ionescu, iar sunetul lui Dan-Stefan Rucareanu, Alexandru Dumitru si Florin Tabacaru. Producatori sunt Ada Solomon si Radu Stancu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.