Actorul Steven Seagal a fost acuzat de hartuire sexuala de actrita Julianna Margulies, cunoscuta pentru rolul din serialul ”Sotia perfecta/ The Good Wife”, care sustine ca acesta a chemat-o in camera sa de hotel, unde era inarmat cu un pistol. Artista a povestit ca a fost hartuita sexual si de producatorul Harvey Weinstein, informeaza hollywoodreporter.com.

Julianna Margulies a vorbit, vineri, in cadrul emisiunii de radio ”Just Lenny”, difuzata de postul Sirius XM. Ea a povestit ca a scapat nevatamata de la acea intalnire ”ingrozitoare” cu Steven Seagal, care a fost acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei.

Margulies, care la momentul incidentului avea 23 de ani, a fost convinsa sa il intalneasca pe actor seara, la o ora tarzie, de o directoare de casting, care a insistat ca Steven Seagal vrea sa repete o scena cu ea.

Julianna Margulies, care la acea vreme traia in Brooklyn, sustine ca initial a refuzat, spunand ca nu are bani de taxi, dar directoarea de casting a insistat, spunand ca va plati ea.

Potrivit actritei, cand a ajuns la hotel, Steven Seagal era inarmat cu un pistol. ”Am ajuns la hotel si ea nu era acolo. El era singur si s-a asigurat ca vad ca are un pistol. Am iesit de acolo nevatamata… Nu am fost violata. Nu stiu cum am iesit din acea camera de hotel”, a spus Julianna Margulies.

Actrita a adaugat ca s-a simtit ”pacalita” de acea directoare de casting si ca a invatat din acea experinta sa nu mai accepte sa mearga neinsotita la astfel de intalniri, scrie News.ro.

”Dupa acea experinta cu Steven Seagal, care a fost ingrozitoare, am refuzat sa il intalnesc pe Harvey Weinstein in camera lui de hotel”, a mai spus Julianna Margulies, precizand ca o alta femeie i-a transmis invitatia lui Weinstein, asigurand-o ca va obtine o auditie.

Actrita a criticat femeile care ajuta barbatii sa abuzeze de influenta lor

Intr-o alta ocazie, potrivit actritei, Harvey Weinstein a incercat sa o ademeneasca in apartamentul sau prin intermediul unei asistente, sub pretextul ca vrea sa discute despre un rol intr-un film pentru care ea participase la o auditie. Actrita a mentionat ca acea asistenta a incercat sa evite sa o insoteasca la intalnirea cu producatorul, care o astepta imbracat cu un halat de baie.

”Am vazut ca erau lumanari aprinse in camera si era pregatita o cina pentru doua persoane. Si l-am vazut privind-o acuzator, iar pe ea cerandu-i scuze din priviri, in sensul ca nu m-a putut convinge sa vin neinsotita. Apoi s-a uitat la mine furios si a trantit usa, spunandu-mi: «Am vrut sa te felicit pentru auditie». Sigur ca nu am primit rolul”, a povestit Julianna Margulies.
Citeste si:
Harvey Weinstein s-a laudat ca ar fi intretinut raporturi sexuale...
Harvey Weinstein s-a laudat...

Actrita a spus ca ar fi putut sa accepte acea intalnire cu Weinstein daca nu ar fi invatat din experienta anterioara cu Seagal si daca nu ar fi avut stabilitate pe plan profesional la acea vreme.

Recentele acuzatii de abuz sexual formulate la adresa lui Harvey Weinstein de actrita Paz de la Huerta, care sustine ca acesta a violat-o de doua ori, ar putea duce la arestarea lui, au declarat pentru CNN surse apropiate investigatiei. Marturia ei se adauga altor 93 de femei care au declarat ca au fost hartuite de producator. Dintre acestea, 14 spun ca au fost violate de magnatul de la Hollywood.

Vineri, intr-o conferinta de presa, seful detectivilor Politiei din New York, Robert Boyce, a apreciat drept credibil cazul actritei Paz de la Huerta datorita capacitatii acesteia de a-si aminti fiecare moment al agresiunii.

In afara de New York Police Department (NYPD), mai desfasoara anchete in cazul Weinstein: Departamentul de politie din Los Angeles (LAPD), Beverly Hills PD si Metropolitan Police din Londra (Scotland Yard).

Citeste si:
Rusia il insarcineaza pe actorul Steven Seagal cu ameliorarea...
Rusia il insarcineaza pe...

Scandalul sexual izbucnit odata cu lansarea primelor acuzatii la adresa lui Harvey Weinstein a luat amploare, acuzatii similare fiindu-le aduse mai multor personalitati precum regizorul James Toback, Kevin Spacey, Brett Ratner si Roy Price, seful Amazon Studios si responsabilul de continut al Amazon Video, care a fost inlocuit in cadrul companiei.

Captura foto: YouTube/ Steven Seagal/ Julianna Margulies


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.