Actorii Laurence Fishburne, devenit celebru cu rolul Morpheus din trilogia de filme stiintifico-fantastice ”Matrix”, si Gina Torres, cunoscuta din seriale de televiziune precum ”Suits” si ”Westworld”, divorteaza, dupa 15 ani de casnicie, informeaza The New York Times.

Divortul a fost intentat de Laurence Fishburne, joi, motivul fiind ”diferentele ireconciliabile” dintre el si Gina Torres.

Cei doi au impreuna o fiica in varsta de 10 ani, iar Laurence Fishburne vrea sa obtina custodie comuna.

Documentele de divort, inregistrate la Tribunalul Superior din Los Angeles, arata ca cei doi actori au ajuns la un acord in privinta bunurilor pe care le detin impreuna.

Laurence Fishburne si Gina Torres s-au casatorit in septembie 2002 si s-au despartit in octombrie 2016. Cei doi au interpretat un cuplu casatorit in serialul de televiziune ”Hannibal”.


Fishburne a mai avut o casnicie de cinci ani, cu actrita Hajna O. Moss, de care a divortat in 1990. Cei doi fosti soti au impreuna un fiu, actorul Langston Fishburne, in varsta de 30 de ani, si o fiica, actrita Montana Fishburne, in varsta de 26 de ani.

Laurence John Fishburne III, nascut pe 30 iulie 1961, este un actor, scenarist, regizor si producator de film american. A devenit celebru cu rolul Morpheus din trilogia de filme stiintifico-fantastice ”Matrix”, dar s-a remarcat si in alte productii cinematografice de succes, precum ”Apocalypse Now”, ”What's Love Got to Do With It” si ”Boyz n the Hood”. Intre 2008 si 2011, a interpretat rolul Dr. Raymond Langston in serialul ”CSI: Crime Scene Investigation”, difuzat pe CBS, iar in 2013 a jucat in filmul ”Man of Steel”, regizat de Zack Snyder.

Gina Torres, nascuta pe 25 aprilie 1969), este o actrita americana de televiziune si film. A aparut in numeroase seriale TV, precum ”Hercules: The Legendary Journeys” (in rolul Nebula), ”Xena: Warrior Princess” (Cleopatra), ”Suits” (Jessica Pearson) si ”Westworld” (Lauren). Actrita a aparut alaturi de Chris Rock in lungmetrajul ”I Think I Love My Wife” si in alte filme precum ”South of Pico” si ”Serenity”.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.