Kevin Spacey nu va mai primi premiul onorific International Emmy Founders, pe care urma sa-l obtina la gala din noiembrie, a anuntat International TV Academy, potrivit variety.com.

"International Academy a anuntat ca in lumina evenimentelor recente nu ii va mai acorda lui Kevin Spacey trofeul onorific International Emmy Founders pe 2017", se arata intr-un comunicat.

Aceasta decizie survine in urma scandalului in care este implicat actorul, dupa ce a fost acuzat ca i-ar fi facut avansuri actorului Anthony Rapp pe cand acesta avea 14 ani. Totodata acesta a marturisit public ca este homosexual.

Actorul urma sa primeasca acest trofeu la cea de-a 45-a gala a premiilor International Emmy, care va avea loc la New York pe data de 20 noiembrie.

Printre cineastii care au primit aceasta recunoastere se numara Steven Spielberg, J.J. Abrams, Matthew Weiner, Howard Stringer si Shonda Rhimes, noteaza tracknews.ro.

Kevin Spacey s-a remarcat interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica "House of Cards", produsa si difuzata de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate si a fost nominalizat la Globul de Aur si la Primetime Emmy.

Kevin Spacey a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pentru interpretarea sa din filmul "American Beauty" si un premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru evolutia sa din filmul "The Usual Suspects".

Citeste si: Serialul "House of Cards" se va incheia dupa sezonul al saselea, in urma acuzatiilor care il vizeaza pe Kevin Spacey


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.