Dupa ce a fost acuzat ca i-ar fi facut avansuri actorului Anthony Rapp pe cand acesta avea 14 ani, actorul Kevin Spacey a marturisit ca este homosexual.

Spacey isi exprima respectul si admiratia pentru actorul Anthony Rapp si sustine ca nu isi aduce aminte nimic despre intalnirea din urma cu 30 de ani. El isi cere iertare si sustine ca in cazul in care a avut loc un asemenea episod atunci a fost "un gen de comportament nepotrivit al unui betiv", scrie digi24.ro.

Artistul a spus ca aceasta intamplare l-a incurajat sa vorbeasca despre viata personala, mentionand ca de-a lungul timpului a avut relatii atat cu barbati, cat si cu femei, alegand ca acum sa traiasca "precum un barbat gay".

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele "American Beauty" si "Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects". Actorul american s-a remarcat recent interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica "House of Cards", produsa si difuzata de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate, a castigat un Glob de Aur si a fost nominalizat de trei ori la premiile Primetime Emmy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.