Serialul "House of Cards" se va incheia dupa cel de-al saselea sezon care va avea premiera in anul 2018, informeaza Variety.

Netflix ar fi decis ca serialul politic sa se incheie, anuntul survenind in contextul in care Kevin Spacey este acuzat i-ar fi facut avansuri actorului Anthony Rapp pe cand acesta avea 14 ani. Totodata acesta a marturisit public ca este homosexual.

In ciuda acestei dezavaluiri si indepedent de scandalul in care este implicat, Netflix sustine ca decizia a fost luata cu cateva luni in urma, noteaza stirileprotv.ro.

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele "American Beauty" si "Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects". Actorul american s-a remarcat recent interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica "House of Cards", produsa si difuzata de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate, a castigat un Glob de Aur si a fost nominalizat de trei ori la premiile Primetime Emmy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.