Dupa ce a aflat despre acuzatiile de hartuire sexuala si viol care ii sunt aduse producatorul Harvey Weinsten, care a donat si a strans fonduri pentru democrati, Hillary Clinton s-a declarat "dezgustata" si "socata".

Hillary Clinton, care a beneficiat de fondurile colectate de Weinstein, a sustinut ca va dona banii proveniti din donatiile de campanie facute de producatorul implicat in scandalul de hartuire sexuala si viol.

"Am fost ingrozita. Am fost socata. Este ceva intolerabil. Aceasta este o latura diferita, pe care nu i-am cunoscut-o", a declarat Hillary Clinton.

In ceea pe priveste donatiile, avand in vedere ca banii nu pot fi returnati, a decis sa ii foloseasca in scopuri caritabile, scrie digi24.ro. "Anual, dau 10% din venit in scopuri caritabile, si acesti bani vor fi parte din donatie. Nu exista niciun dubiu", a aratat fosta candidata la presedintie.

De asemenea, Clinton a tinut sa sublinieze ca nu stia nimic despre comportamentul producatorului, in ciuda faptului ca persoane de la Hollywood au declarat ca apropriatii erau la curent cu situatia: "Eu cu siguranta nu am stiut si nici nu am idee cine ar fi putut sa stie".

Producatorul Harvey Weinstein este acuzat
de actrita italiana Asia Argento si de alte doua femei de viol, iar celor care sustin ca au fost hartuite sexual de el se alatura Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie. Sotii Obama si-au exprimat dezgustul fata de acest scandal.

Acuzatiile aduse de femei au fost respinse de cineastul in varsta de 65 de ani printr-o declaratie transmisa prin purtatoarea lui de cuvant, Sallie Hofmeister.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.