Harvey Weinstein a declarat miercuri, drept raspuns la hotararea sotiei sale, Georgina Chapman, de a-l parasi, ca este „devastat” si a cerut iertare pentru actiunile lui. Academia de Film Americana a hotarat sa se intalneasca sambata, pentru a discuta cazul, iar miercuri seara, politia a confirmat ca a primit un apel de la casa uneia dintre fiicele producatorului, unde, aparent, Weinstein a incercat sa se sinucida.

Intr-un raspuns citat de Vanity Fair, Harvey Weinstein spune: „Sustin decizia ei. Nu m-am opus cand am discutat despre despartire, am incurajat-o sa faca ceea ce ii spune inima. Stiu ca trebuie sa faca ceea ce este mai bine pentru copii, pentru ea si pentru afacerea ei. Are 130 de angajati. Nu vreau sa sufere mai mult decat o fac nici ea, nici copiii mei. O iubesc cu adevarat pe Georgina si sper ca intr-o zi sa ne impacam, desi acum nu cred ca asta va fi posibil”.

Citeste si: Harvey Weinstein, parasit de sotie, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala si viol. DiCaprio si Affleck condamna comportamentul producatorului

Pentru Page Six el a spus ca cere iertare „tuturor celor raniti de actiunile mele”, desi crede ca toate intalnirile au fost consimtite.

Harvey Weinstein a declarat ca face terapie, dupa ce a realizat ca trebuie sa se schimbe.

Consiliul Academiei va discuta acuzatiile aduse producatorului

Academia de Film Americana a anuntat ca o intalnire extraordinara, in care va fi discutat cazul Weinstein, va avea loc sambata, scrie Reuters.

„Academia gaseste comportamentul descris in acuzatiile facute impotriva lui Harvey Wenstein drept respingatoare, dezgustatoare si in antiteza cu standardele Academiei si ale comunitatii creative pe care o reprezinta”,
se arata in comunicatul transmis miercuri.

Consiliul se va intalni pentru a discuta acuzatiile aduse lui Weinstein, dar si orice actiune permisa de Academie privind statutul lui.

Harvey Weinstein nu a transmis inca un punct de vedere cu privire la aceasta, scrie News.ro.

Apel la 911, din casa uneia dintre fiicele lui Weinstein

Politia a confirmat pentru Variety ca a dat curs unui apel venit de la domiciliul lui Remy Weinstein, una dintre cele trei fiice ale lui Harvey Weinstein. Motivul a fost „o disputa familiala”.

Apelul a fost efectuat miercuri, la ora locala 10.30, iar politia a parasit locul dupa ce a constatat ca nu a avut loc niciun incident.

Potrivit tabloidului TMZ, Remy Weinstein ar fi sunat la numarul de urgenta 911 pentru a anunta ca tatal ei avea porniri suicidale. O inregistrare video il arata pe producator parasind domiciliul fiicei lui impreuna cu un asociat.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Remy Weinstein este una dintre cele trei fiice ale producatorului din primul mariaj, cu Eve Chilton.

Citeste si: Weinstein, acuzat de viol. Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie sustin ca au fost hartuite. Sotii Obama, "dezgustati" de scandal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.