Rapperul Eminem lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, prin intermediul unui clip freestyle, care a fost difuzat in timpul galei Bet Awards.

In piesa "The Storm" ("Furtuna"), Eminem il acuza pe Trump de rasism, catalogandu-l drept un "tataie rasist de 94 de ani".

De asemenea, in videoclipul filmat intr-o parcare din Detroit, rapperul il descrie pe liderul de la Casa Alba ca pe "un kamikaze care va crea probabil un holocaust nuclear", scrie digi24.ro, care citeaza The Guardian.

La final, el face un apel catre fanii sai: "Orice fan al meu care il sustine pe Trump: aici trag linia, fie esti cu mine sau impotriva mea si daca nu poti sa te decizi de care parte esti o voi face eu pentru tine".

Reactiile nu au intarziat sa apara

Desigur, pe retelele de socializare a aparut un val de reactii, mai multe celebritati aratandu-si sprijinul, printre care bachetbalistul LeBron James, Snoop Dogg, Colin Kaepernick.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.