Actorul James Woods, care a declarat ca vederile sale politice conservatoare ii pun piedici in gasirea de roluri, a anuntat vineri ca se retrage din activitate, informeaza Variety.

Anuntul a fost atasat unui comunicat privind listarea unei proprietati, a transmis Providence Journal.

Potrivit agentului imobiliar Allen Gammons, el „se retrage din industria entertainmentului si spera sa isi «simplifice viata» odata cu vanzarea mai multor proprietati pe care le detine pe coastele Statelor Unite”.

In comunicatul trimis de agent se arata ca James Woods doreste sa petreaca mai mult timp facand fotografii, colectionand antichitati si jucand poker.

Una dintre proprietatile lui Woods este scoasa la vanzare pentru 1,4 milioane de dolari.

Nascut pe 18 aprilie 1947, James Woods este cunoscut pentru roluri din filme precum „Videodrome” (1983), „Once upon a Time in America” (1984), „Salvador” (1986, pentru care a primit o nominalizare la categoria „cel mai bun actor in rol principal” a premiilor Oscar), „Casino” (1995) si „Ghosts of Mississippi” (1996, pentru care a fost nominalizat la categoria „cel mai bun actor in rol secundar” a premiilor Oscar).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.