Lady Gaga a marturisit ca sufera de o boala care ii cauzeaza dureri in tot corpul.

Artista vorbeste in documentarul "Gaga: Five Feet Two" ca sufera de fibromialgie, impartasind fanilor pe Twitter mai multe remedii pe care le-a incercat.

"Vreau sa ajut la cresterea gradului de constientizare si la conectarea celor care o au. Putem toti sa impartasim ceea ce ne ajuta/doare"
, a scris cantareata.

Fibromialgia este o afectiune medicala cronica, care consta in durere difuza si sensibilitate la nivelul muschilor si tesutului moale. Printre simptome se numara oboseala, migrene, tuburari de memorie si de concentrare, dar si de somn, depresie, anxietate, senzatia de anestezie sau furnicaturi in maini, noteaza sfatulmedicului.ro.

Este o boala incurabila, tratamentul avand scopul doar de reduce intensitatea durerilor.

Vedeta spune ca este greu, insa, in acelasi timp este si "eliberator". Potrivit Daily Mail, s-a mai plans si in trecut de dureri cronice, insa a declarat ca se simte "binecuvantata sa aiba doctori atat de puternici si inteligenti. Ma gandesc si la Joanne si puterea sa, iar ziua devine mai usoara".

Recent, artista a anuntat si ca va face o pauza in cariera muzicala, ceea ce inseamna ca scrie digi24.ro, care citeaza BBC News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.