Actrita Gwyneth Paltrow a avut relatii cu staruri precum Brad Pitt, Ben Affleck si Chris Martin si chiar daca vorbeste rar despre viata sa amoroasa, s-a decis sa faca dezvaluiri in cadrul podcastului "Girlboss Radio" cu Sophia Amoruso, relateaza Daily Mail.

"Am distrus atat de multe relatii, atat de multe", a declarat vedeta in varsta de 44 de ani.

"Sunt o prietena destul de buna, o sora, o fiica si o mama buna, dar pot fi cel mai vulnerabila cand vine vorba de felia romantica a 'placintei' si sa o distrug. A fost nevoie de multa munca pentru a ajunge in stadiul in care sa am o relatie romantica buna", a mai spus ea, potrivit digi24.ro.

In ceea ce priveste relatia cu Brad Pitt, ea a spus: "Am distrus lucrurile cu Brad".

In prezent, Paltrow are o relatie cu scenaristul Brad Falchuk.

Gwyneth Paltrow a fost casatorita cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Dupa mai bine de doi ani de la anuntarea despartirii a fost finalizat divortul, in 2016.

Cei doi artisti si-au anuntat despartirea, punand astfel capat unui mariaj de 10 ani, in martie 2014, prin intermediul unui comunicat de presa comun, publicat sub titlul ”Decuplare constienta” pe Goop, site-ul de lifestyle al actritei americane.

”Am ajuns la concluzia ca, desi ne iubim in continuare foarte mult, ne vom trai vietile in mod separat. Suntem, insa, si vom fi intotdeauna o familie si in multe sensuri suntem acum mai apropiati decat am fost vreodata”, spuneau cele doua vedete in acel comunicat comun.

Ramanand fideli acelor cuvinte, Gwyneth Paltrow si Chris Martin au ramas in relatii foarte apropiate dupa despartire, petrecandu-si multe vacante impreuna, alaturi de cei doi copii ai cuplului - fiica lor Apple, in varsta de 12 ani, si fiul lor Moses, in varsta de 10 ani.

Gwyneth Paltrow, nascuta pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in filmul ”Seven” (1995), in care l-a avut partener pe Brad Pitt. Dupa rolurile din comedia romantica ”Dincolo de usi/ Sliding Doors” (1998) si thrillerul ”O crima perfecta/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebra pe plan mondial gratie rolului din ”Shakespeare indragostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar si Globul de Aur. S-a remarcat apoi in filme precum ”Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), ”O familie geniala/ The Royal Tenenbaums” (2001), ”Usuraticul/ Shallow Hal” (2001) si ”Dovada/ Proof” (2005). Din 2008, actrita americana interpreteaza rolul Pepper Potts, asistenta si iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice ”Iron Man” si ”The Avengers”.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.