Un film bun devine si mai bun atunci cand inspira o schimbare, iar adaptarea cinematografica a povestii Frumoasa si Bestia nu face exceptie. De aici a pornit initiativa Grand Cinema & More de a recrea Biblioteca Bestiei si a o dona unor scoli si licee care au nevoie de ea.

Odata cu lansarea filmului Frumoasa si Bestia, cu Emma Watson si Dan Stevens in rolurile principale, in cafeneaua cinematografului va fi amplasata o biblioteca goala, amintind de biblioteca pe care Bestia i-o daruieste lui Belle.

Cu mesajul Cartile pot deschide lumi nebanuite. Ajuta un copil sa le descopere!, vizitatorii vor fi invitati sa doneze o carte si sa umple, astfel, rafturile bibliotecii. Odata completa, aceasta va fi donata Scolii Gimnaziale Smaranda Dumitru Roman, Vizuresti, judetul Dambovita, Scolii Gimnaziale Ciocanesti, judetul Dambovita si Liceului Tehnologic Tartasesti, judetul Dambovita.

„Ne bucuram cand reusim sa transformam un film pe care il asteptam de mult in prilejul unei campanii prin care sa oferim ceva unei comunitati. Sa facem acest lucru inspirati de Frumoasa si Bestia este entuziasmul copiilor din noi, etern fascinati de poveste, care multumeste adultul de astazi, decis sa faca ceva pentru cei din jur”
, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Biblioteca Bestiei va fi amplasata in cafeneaua cinematografului incepand cu data de 17 martie si va ramane deschisa donatorilor de carti atat timp cat filmul va rula in cinematograf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.