Filmul "Frumoasa si Bestia" ar putea fi interzis in Rusia, din pricina personajelor de alta orientare sexuala decat cea traditionala.

Potrivit unei legi adoptate in Rusia in urma cu patru ani, se interzice promovarea homosexualitatii in randul minorilor, motiv pentru care in cazul in care oficialii rusi vor identifica elemente de propaganda in acest sens, filmul va fi interzis, noteaza digi24.ro.

De asemenea, un cinematograf din Alabama a refuzat sa difuzeze pelicula din aceleasi motive.

Ramake-ul live-action al filmului ”Frumoasa si Bestia” contine primul personaj gay si prima scena de dragoste din istoria grupului Disney.

Actorul american Josh Gad intepreteaza in acest film personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston (jucat de Luke Evans). LeFou incearca sa se impace cu sentimentele sale pentru Gaston, ce il fac sa penduleze intre dorinta si admiratie fata de acesta, in cadrul unei intrigi secundare, desprinsa de firul narativ principal al peliculei.

Reprezentantii grupului Disney au spus ca aceasta intriga secundara reprezinta ”primul moment exclusiv gay” din istoria celebrului studio hollywoodian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.