Louis Tomlinson, un membru din trupa britanica One Direction, a fost arestat vineri seara pe aeroportul international din Los Angeles, in urma unei altercatii cu un fotograf, transmite revista People.

Artistul in varsta de 25 de ani se afla pe aeroport impreuna cu prietena sa, Eleanor Calder, cand ar fi impins un paparazzo, care a cazut si s-a lovit.

Conform autoritatitlor din Los Angeles, Tomlinson pretinde ca se afla in zona bagajelor cand a fost "inconjurat de paparazzi", iar dupa ce acesta "a cazut si s-a lovit", Louis Tomlinson a fost arestat.

Incidentul a avut loc vineri, la ora 23.45. Chiar daca a fost eliberat dupa numai o ora, artistul va trebui sa se prezinte in fata unui judector pe data de 9 martie, scrie digi24.ro.

"Paparazzi au provocat si au cauzat o altercatie cu Louis, la aeroport, in aceasta dimineata. Aceasta nu este prima sau ultima data cand un paparazzi a creat o altercatie cu o celebritate. In timp ce artistul se confrunta cu fotograful, alte trei persoane ar fi atacat-o pe prietena lui Tomlinson, iar el i-a sarit in aparare", a spus avocatul Martin Singer, potrivit latimes.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.