Arnold Schwarzenegger a anuntat ca nu va parasi emisiunea "The New Celebrity Apprentice", dand vina pe presedintele american Donald Trump pentru audienta scazuta, noteaza stirileprotv.ro.

Fostul guvernator al Californiei in varsta de 69 de ani sustine ca nu va mai aparea intr-un nou sezon al emisiunii.

"Mi-a placut sa lucrez cu NBC si cu Mark Burnett. Toata lumea - de la celebritati la echipa din departament - au fost de nota 10, si as lucra din nou cu ei la un show care nu are un asemenea trecut"
, referindu-se la faptul ca emisiunea a fost prezentata inaintea lui de Donald Trump, a declarat actorul intr-un comunicat de presa, citat de Hollywood Reporter.

"Avand in vedere ca Trump a ramas implicat in emisiune si a continuat sa primeasca bani ca producator executiv, oamenii au un gust amar si nu vor sa o mai urmareasca. La fel si sponsorii. Este o perioada in care opiniile sunt impartite si emisiunea a fost prinsa in aceasta polemica", a mai spus actorul intr-un interviu pentru revista Empire.

Chiar daca a fost criticat de insusi Donald Trump pentru audienta scazuta, Arnold Schwarzenegger sustine ca a primit aprecieri pentru prestatia sa in emisiune, in ciuda faptului ca a fost implicat doar doua luni, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.