Legendara actrita Debbie Reynolds, mama lui Carrie Fisher (Printesa Leia din filmul "Star Wars"), a murit in urma unui accident vascular cerebral, la o zi dupa decesul fiicei sale.

Debbie Reynolds a fost transportată la spital in urma unei suspiciuni de accident vascular cerebral, la doar o zi după ce fiica sa, Carrie Fisher, a murit.

La scurt timp, moartea sa a fost confirmata de catre Todd Fisher, fiul lui Carrie Fisher.

Reynolds a fost o indragita actrita a Hollywood-ului in anii 1950 şi 1960 si a cunoscut celebritatea o data cu aparitia sa in filmul "Singin' in the Rain", in care a jucat alaturi de Gene Kelly. In 1964, ea a jucat in filmul "The Unsinkable Molly Brown", pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar pentru cea mai buna actrita.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.