Cantaretul George Michael a murit, la varsta de 53 de ani, a anuntat agentul sau de presa, citat de BBC.

Cantaretul britanic, care si-a lansat cariera cantand in grupul pop Wham! din anii 1980 si si-a construit apoi o cariera de succes in calitate de artist solo, ”a murit impacat in resedinta lui”.

Potrivit Politiei din Thames Valley, o ambulanta a fost chemata in regim de urgenta la o proprietate privata din Goring, in comitatul Oxfordshire, duminica, la ora 13.42 GMT.

Politia spune ca nu exista circumstante care sa indice o infractiune.

George Michael a murit in somn

Cu mare tristete, va confirm ca iubitul nostru fiu, frate si prieten George a murit impacat in resedinta lui, in perioada Craciunului. Familia cere sa ii fie respectata intimitatea in aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaratii”, a declarat agentul de presa al muzicianului.George Michael a devenit cunoscut dupa ce a infiintat duoul pop Wham!, alaturi de colegul lui de scoala Andrew Ridgeley. Si-a construit apoi o cariera solo impresionanta si a lansat albume de mare succes, inclusiv materialele discografice ”Faith” si ”Listen Without Prejudice Vol.1”.

”Listen Without Prejudice Vol.1” a depasit vanzarile realizate de albumul ”Faith” in Marea Britanie, dar, in pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul il initiase deoarece nu era multumit de campania de promovare a acestui material discografic.

George Michael a avut sapte piese care au ajuns pe primul loc in topul din Marea Britanie, iar printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numara cantece precum ”Careless Whisper” si ”Faith”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee si distinctii, inclusiv cu doua premii Grammy si trei Brit Awards.

La inceputul acestei luni, presa britanica a anuntat ca producatorul si textierul Naughty Boy colabora cu George Michael la un nou album de studio.

George Michael, probleme mari de sanatate in urma cu 5 ani

In 2011, George Michael si-a amanat o serie de concerte dupa ce a fost spitalizat de urgenta din cauza unei pneumonii severe, transmite News.ro.
Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Dupa ce a fost tratat intr-o clinica din Viena, artistul, extrem de emotionat, a sustinut o conferinta de presa in fata resedintei sale din Londra in care le-a multumit medicilor vienezi si a spus ca afectiunea lui a fost una deosebit de grava, iar el a fost la un pas de a-si pierde viata.

Medicii din Viena au fost nevoiti sa efectueze o traheotomie pentru a-i mentine libere caile respiratorii, in perioada de cateva zile pe parcursul careia George Michael s-a aflat in coma.

George Michael, al carui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a nascut pe 25 iunie 1963 la Londra si a vandut pe parcursul carierei sale de patru decenii peste 100 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.