Angelina Jolie a sustinut primul discurs public dupa despartirea de Brad Pitt prin intermediul unui mesaj video inregistrat in numele Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), cu privire la noile politici internationale din domeniul drepturilor copiilor, informeaza contactmusic.com.

Vedeta americana a vorbit despre noua politica a Curtii Penale Internationale (CPI) in domeniul drepturilor copiilor. Mesajul ei a fost difuzat, vineri, la sediul general al CPI, care se afla in orasul olandez Haga.

Angelina Jolie, care detine titlul de Trimis Special al Inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati, a inregistrat acest mesaj pentru a coincide cu lansarea noii politici oficiale a CPI in domeniul copiilor, creata pentru a limita infractiunile si abuzurile comise asupra copiilor din lumea intreaga.

”Impactul infractiunilor comise asupra copiilor se face resimtit timp de mai multe generatii”, a spus vedeta americana, in varsta de 41 de ani. ”Stim deja ca in acest moment nu oferim copiilor cele mai bune conditii”.

”Sustin proiectul ce vizeaza includerea acuzatiilor de infractiuni comise asupra copiilor, acolo unde dovezile permit acest lucru, in cadrul unei abordari mai sistematice. Felicit Biroul Procuraturii generale si pe toti cei care au lucrat la dezvoltarea acestei politici oficiale”, a adaugat Angelina Jolie.

Mama a sase copii, Angelina Jolie, care s-a despartit de Brad Pitt si a depus actele de divort in luna septembrie, a vizitat sediul general al CPI in luna aprilie.

Brad Pitt a facut obiectul unei anchete oficiale ce a vizat acuzatia de abuz contra unui minor, in urma unei presupuse altercatii intre actor si fiul sau cel mare, care ar fi avut loc la bordul unui avion privat, cu cateva zile inainte ca Angelina Jolie sa depuna actele de divort, scrie News.ro.

Actorul a fost achitat de aceasta acuzatie de Departamentul pentru protectia copilului si servicii familiale din Los Angeles, insa o ancheta FBI, initiata pe baza aceleiasi acuzatii, este inca in derulare.

Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne - si s-a declarat de acord ca Brad Pitt sa beneficieze de drept de vizitare. In schimb, Brad Pitt doreste custodie comuna.

Cei doi actori americani au o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Angelina Jolie si Brad Pitt, alintati de presa internationala cu apelativul ”Brangelina”, au alcatuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorita frumusetii lor fizice, filmelor de succes in care au jucat si activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru actrita Angelina Jolie si al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller, in perioada 1996-1999, si Billy Bob Thornton, in perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston in perioada 2000-2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.