Cantaretul Justin Timberlake, care si-a facut un selfie intr-o sectie de votare din Tennessee, incalcand astfel legea din acest stat american, a riscat o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare, insa nu va face subiectul unei anchete, au anuntat marti autoritatile americane, citate de Reuters.

La doar cateva ore dupa ce autoritatile din Tennessee au anuntat, marti, ca il vor ancheta pe starul pop Justin Timberlake pentru faptul ca a publicat pe contul sau de Instagram un selfie pe care si l-a facut intr-o sectie de votare, un procuror districtual din acest stat american a spus ca nu a fost demarata o astfel de ancheta.

”Declaratia data publicitatii astazi mai devreme (marti, n.r.) de biroul meu, referitoare la Justin Timberlake si la o ancheta care il priveste, a fost incorecta si a fost emisa fara cunostinta mea. Nimeni din biroul meu nu investigheaza acest caz in acest moment si nici nu va folosi resursele noastre limitate pentru a demara o astfel de ancheta”, a spus Amy Weirich, procuror-general al districtului Shelby, potrivit News.ro.

Justin Timberlake pare sa fi incalcat legea electorala din Tennesse atunci cand a publicat pe contul sau de Instagram un selfie realizat intr-o sectie de votare din statul lui natal (foto jos).

Timberlake, in varsta de 35 de ani, a publicat fotografia, luni, iar in textul care o insoteste, a spus ca a calatorit de la Los Angeles in orasul lui natal, Memphis, pentru a lua parte la o ”votare anticipata” - o procedura legala in Statele Unite - inainte de 8 noiembrie, data la care vor avea loc alegerile prezidentiale americane.

”Iesiti afara din casa si mergeti sa votati! Exercitati-va dreptul la vot!”, le-a transmis Timberlake celor peste 37 de milioane de admiratori ai sai de pe reteaua Instagram.

Legile din Tennessee interzic alegatorilor sa faca fotografii si inregistrari video in interiorul sectiilor de votare.

Initial, Biroul Procuraturii din Shelby County anuntase marti ca este la curent cu o posibila incalcare a legii electorale din acest stat si ca analizeaza cazul. Apoi, oficialii americani au revenit cu o clarificare si au spus ca declaratia originala a fost incorecta.

Citeste si:
Un motociclist s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să facă...
Un motociclist s-a ales cu...

O persoana care este gasita vinovata pentru incalcarea acestei legi poate fi condamnata la o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare si o amenda de 50 de dolari.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.