Ioan Cornel Sandu, agentul de la Rutieră din Braşov poreclit „Lupul de la Rutieră”, face „victime” și atunci când nu-și propune, datorită profesionalismului său. Recent, un motociclist s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să facă selfie cu acesta. Detalii despre întâmplarea mai puțin obișnuită.

Un motociclist a căzut în gura „Lupului de la Rutieră”, din Brașov. Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să facă un selfie

Polițistul Sandu efectua controale în Râșnov și, la un moment dat, a oprit doi motocicliști pentru un control de rutină. În timp ce verifica actele acestora, un al treilea motociclist, care nu avea legătură cu cei cercetați de omul legii, a oprit de bunăvoie lângă agent.

L-a recunoscut de pe rețelele sociale pe „Lupul de la Rutieră” și s-a gândit să facă un selfie cu acesta. Agentul i-a spus șoferului că face bucuros o fotografie cu el, dar cu o condiție: să accepte să fie testat.

Entuziasmat de întrevedere, conducătorul moto a uitat ce a făcut cu doar câteva ore înainte și a acceptat testarea. Rezultatul a ieșit pozitiv la cocaină. Astfel, acum, pe lângă amintirea digitală cu „Lupul de la Rutieră”, motociclistul are și dosar penal. Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a Poliției Române.

„Colegul nostru a demonstrat că își merită apelativul”

„De bunăvoie… în „gura Lupului”
„-Sunteți Lupu’ de la rutieră, nu? Aș vrea să facem o fotografie împreună!
- Sigur că da! Dar, între timp, să efectuăm și o testare cu aparatele alcooltest și DrugTest!” 👀
… vă imaginați continuarea?
Pe scurt… a consumat!
Ieri, colegul nostru, Ioan Cornel Sandu, zis „Lupu’ de la rutieră”, a oprit, pentru control, 2 motociclete, în stațiunea Râșnov, județul Brașov.
În timpul controalelor, un alt motociclist a oprit, voluntar, în zonă și, plin de entuziasm, l-a rugat pe Lupu’ să realizeze o fotografie împreună.
Nimic anormal.
…Până aici…
De ce? Simplu.
Din nou, colegul nostru a demonstrat că își merită „apelativul”.
Imediat, l-a rugat pe conducătorul motocicletei să efectueze testatea alcooscopică și DrugTest.
Și…surpriză!
Conducătorul moto a ieșit pozitiv.
Nu la selfie! La cocaină!
Prin urmare, și-a continuat „plimbarea” la o unitate medicală, autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.
Și mai mult, la testarea privind prezența alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,03 mg/l alcool pur.
Acum?
Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Au mai făcut fotografia? Da…
Morala? Fotografiile sunt mai frumoase fără alcool și droguri!”, Poliția Română, Facebook.

Citeste si:
Monica Macovei a provocat un grav accident în Constanța. Un bărbat...
Monica Macovei a provocat un...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.