Iubitorii de muzica, spectacol si fanii lui André Rieu au sansa de a se bucura de un nou concert al artistului, acompaniat de orchestra Johann Strauss si de numerosi invitati speciali.

André Rieu: Craciunul cu André va putea fi urmarit pe 19 noiembrie, incepand cu ora 19:00, in sala Epika a Grand Cinema & More, dar si in Grand VIP Studios, intr-un format ce cuprinde filmari exclusive pentru publicul din cinematografe.

André Rieu este cunoscut pentru abordarea moderna a muzicii clasice, prin care a reusit sa apropie publicului de toate varstele acest gen, transformand concertele sale in manifestari artistice dedicate maselor, o alternativa reala a marilor trupe pop. Anual, artistul sustine zeci de concerte in toate colturile lumii, dar cea mai mare incarcatura emotionala o au reprezentatiile din orasul sau natal, Maastricht.

Potrivit unui comunicat remis 9am, printre acestea se numara si André Rieu: Craciunul cu André, transmisiunea live pe care publicul din Romania o poate urmari la Grand Cinema & More. Alaturi de bucuria unui spectacol desavarsit, sustinut in stilul inconfundabil al artistului, impreuna cu orchestra Johann Strauss, spectatorii din cinematograf vor putea urmari si un tur live al orasului in timpul pregatirilor de Craciun, realizat chiar de André, si de o sesiune de intrebari si raspunsuri. Intrebarile, culese de la cei prezenti in salile de cinema din toata lumea, vor fi adresare de catre Charlotte Hawkings, gazda CinemaLive.

„Transmisiunile concertelor lui André Rieu reprezinta un proiect pe care ne bucuram de fiecare data sa il organizam in cinematograf. Cumva, in abordarea lui André Rieu asupra muzicii gasim o parte din misiunea Grand Cinema & More – sa prezentam spectacolul intr-o forma neconventionala, amplificandu-l si propagandu-l astfel catre toti cei care il asteapta”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director in cadrul Baneasa Developments.

Si anul acesta, Grand Cinema & More faciliteaza transmisiunea concertului in urmatoarele cinematografe din tara: Cinema One (Brasov), Cinema Trivale (Pitesti), Cinema Cortina (Oradea), Cinema Palace (Oradea), Cinema Victoria (Cluj-Napoca), Cinema Arta (Targu Mures), Sala de concerte „Ion Vidu” (Timisoara), Cinema Florin Piersic (Cluj-Napoca), Cinema Ankora (Satu Mare).

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Pentru acest spectacol, biletele au fost deja puse in vanzare pe site-ul grandentertainment.ro sau direct de la casa de bilete a Grand Cinema & More, situata la etajul I al Baneasa Shopping City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.