Cantareata americana Janet Jackson, casatorita cu magnatul Wissam Al Mana, a confirmat ca este insarcinata cu primul ei copil, la varsta de 50 de ani.

Desi zvonuri privind sarcina cantaretei au aparut pentru prima data in luna aprilie, Janet Jackson nu a vorbit niciodata despre acest lucru. Sora mai mica a megastarului a megastarului Michael Jackson a confirmat recent, intr-un interviu pentru o revista People, ca este insarcinata.

Ea nu a spus, totusi, cand urmeaza sa aduca pe lume primul ei copil, scrie bbc.com.

”Ii multumim lui Dumnezeu pentru binecuvantarea noastra”, a spus artista pentru revista People, care a publicat si o fotografie cu Janet Jackson insarcinata.

In ultimii ani, Janet Jackson a disparut aproape complet din viata publica si a evitat atentia presei internationale, adoptand un stil de viata foarte discret si locuind mai mult in Orientul Mijlociu, alaturi de cel de-al treilea sot al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson si, exceptandu-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes in cariera solo, reusind sa vanda peste 100 de milioane de albume in lumea intreaga, de la debutul ei, in 1982. De-a lungul anilor, artista americana a fost recompensata cu sase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, doua premii Emmy si un Glob de Aur.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.