Reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians” a fost suspendat pe termen nedefinit, dupa ce una dintre protagonistele sale, starleta Kim Kardashian, a decis sa paraseasca orasul New York, in urma agresiunii pe care a suferit-o la Paris in noaptea de duminica spre luni.

Anuntul a fost facut de reprezentantii postului E! Network, joi, la doar cateva zile dupa ce Kim Kardashians a fost agresata, amenintata cu arme de foc si jefuita in camera sa dintr-un hotel parizian.

Binele lui Kim este principalul lucru asupra caruia ne concentram acum. Nu a fost luata nicio decizie in ceea ce priveste data la care productia show-ului va fi reluata”, a declarat o purtatoare de cuvant a televiziunii E! Network, care difuzeaza reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians”, potrivit news.ro.

Inconjurata de numerosi bodyguarzi, Kim Kardashian si familia ei au parasit, joi, apartamentul lor din Manhattan, in care au locuit dupa revenirea starletei de la Paris.

Presa americana a publicat deja fotografii si inregistrari video care o prezinta pe Kim Kardashian, in varsta de 35 de ani, cu chipul partial acoperit de cozorocul unei sepci si gluga unui hanorac, in timp ce urca intr-o limuzina alaturi de sotul ei, rapperul Kanye West, si de cei doi copii ai cuplului.

A fost prima aparitie publica a starletei dupa revenirea sa la New York, in urma agresiunii de la Paris, cand mai multi barbati mascati si deghizati in politisti, au patruns cu forta in camera ei de hotel, au amenintat-o cu arme de foc si au furat bijuterii in valoare de 10 milioane de dolari, la primele ore ale diminetii de luni.

Potrivit TMZ si Us Weekly, Kim Kardashian ar fi spus ca intentioneaza sa isi ia o vacanta de o luna. Se crede ca starleta si familia ei s-au indreptat spre resedinta sa din sudul Californiei.

Membrii familiei Kardashian, ale caror vieti sunt prezentate in reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians” si care sunt foarte activi pe retelele de socializare, au fost deosebit de tacuti si de discreti dupa incidentul de la Paris.

Politia nu a operat deocamdata nicio arestare.

Clanul Kardashian va posta mai putine poze pe Instagram si Facebook

Potrivit TMZ, care citeaza o sursa din anturajul starletei americane, Kim Kardashian ar fi spus ca atunci cand isi va relua activitatea, inclusiv participarea la filmarile pentru acel reality show, isi va reduce prezenta pe retelele de socializare si va publica mai putine imagini care ii tradeaza averea.
Citeste si:
Denisa Filcea a rămas fără Instagram. Fotografa de la botez îi vrea...
Denisa Filcea a rămas fără...

Starleta a fost criticata pentru faptul ca a publicat fotografii cu inelul ei de logodna in valoare de 4 milioane de dolari si cu alte bijuterii in zilele care au precedat agresiunea din capitala Frantei.

”Nu poti sa isi expui bogatia si apoi sa fii surprins ca unii oameni vor sa o imparta cu tine”, a declarat creatorul de moda Karl Largefeld in fata jurnalistilor prezenti la Saptamana Modei de la Paris.

Kim Kardashian, nascuta pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine platita din lume. In 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost casatorita cu Damon Thomas, in perioada 2000 - 2004, si cu Kris Humphries, in perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a casatorit in 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, nascuta pe 15 iunie 2013, si Saint West, nascut pe 5 decembrie 2015.

Citeste si:
Speak și Ștefania vor avea propriul lor reality-show! Unde va putea...
Speak și Ștefania vor avea...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.