Denisa Filcea a rămas fără cont de Instagram, în urma scandalului pe care l-a început cu fotografa din Ucraina pe care a ales-o pentru a-i face poze la unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa și a soțului ei și anume botezul fiicei sale. După ce a făcut un vlog în care a vorbit despre situația grea prin care trece, aceasta și-a pierdut contul de Instagram, iar mai apoi a venit cu noi declarații

Cum a rămas fără cont de Instagram Denisa Filcea

Scandalul dintre fotografa de botez din Ucraina și Denisa Filcea continuă. Se pare că femeia, pe lângă faptul că nu i-a trimis deloc imagini din ziua cea mare vedetei, i-a mai cerut și bani în plus. Partenera de viață a fostului om de radio a refuzat să o plătească, mai ales că a refuzat să îi dea factura pe care i-a cerut-o. Persoana respectivă a pornit un întreg război împotriva vedetei și chiar a reușit să îi închidă contul de Instagram.

Din câte a povestit chiar Denisa Filcea, i-a fost suspendat contul, pe motiv că prestația sa din mediul online ar fi una care nu urmărește criteriișe comuninății, deși ea nu a postat nimic greșit și nici nu a făcut care să îi deranjeze pe cei care o urmăresc. De asemenea, a precizat că nici măcar nu a făcut o postare în care să își ia apărarea, în momentul în care a fost atacată pe Story. Singurul lucrul pe care l-a făcut a fost acela de a mai șterge o serie de comentarii venite din partea unor oameni care nu au ascultat, până în clipa aceea și partea sa de poveste.

„Am contul de Instagram închis pentru că ea mi-a blocat contul. A apelat, nu știu, la hackeri, nu știu la cine și mi-a suspendat contul pe motiv că prestația mea din online nu urmărește criteriile comunității. Eu n-am postat nimic, n-am făcut nimic, eu nici măcar nu m-am apărat pe contul meu de Instagram după ce ea a făcut postarea. Eu n-am zis nimic, n-am făcut nimic, doar am șters niște comentarii de la oameni care au văzut doar partea ei de poveste și dintr-o dată mi-a fost suspendat contul de Instagram.”, a declarat Denisa Filcea, pentru cancan.ro.

Denisa Filcea a mai declarat că femeia respectivă o atacă pe toate părțile și chiar au fost postate pe internet niște imagini personale din ziua creștinării micuței, fără acordul ei sau al soțului său. În plus, a susținut că fotografa a luat legătura cu multe dintre brand-urile cu care colaborează și le-a spus să renunțe la a mai lucra cu ea, după ce le-a vorbit de rău despre ea. Soția lui Flick trăiește cu teamă, pentru că ucraineanca știe extrem de bine unde locuiește, dar speră ca totuși scandalul să nu meargă atât de departe.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

„Ea, în acea postare, a menționat faptul că ar fi în război pe care l-a început ea și în care eu refuz să intru, dar eu simt nevoia să mă atac în primul rând pentru că am responsabilitatea creșterii unui copil și știi cum e, tot ce apare va rămâne în online și nu vreau, peste ani, să rămână în neant care a fost adevărul de fapt.

Mă atacă pe toate părțile, Instagramul e una, a contactat branduri și le-a cerut să nu mai lucreze cu mine și a vorbit foarte urât despre mine brandurilor respective, a făcut publice fotografiile noastre, fotografiile din cadrul evenimentului nostru intim, eveniment privat, fotografii cu copilul meu nou-născut, care evident, nu este major, fără permisiunea noastră.

Legea interzice postarea fotografiilor minorilor în spațiul public fără acordul părinților. Eu și Sebastian am hotărât, din motive de siguranță, să nu postăm fața copilului nostru în mediul online, ea a făcut asta, mi-a expus copilul, mi-a încălcat dreptul la intimitate și la viață privată. Ea a postat fotografii din casa mea, nu de pe stradă. Și nici de pe stradă nu ai voie, pentru că vorbim despre un minor. Dar a postat fotografii din casa mea, cu familia mea, toată lumea le are, primesc poze de la botez de la alți oameni. Link-ul pe care mi l-a dat mie l-a publicat în mediul online, nu știu unde, ea pe mine m-a blocat. Atât de asumată e în ceea ce face, încât, înainte să facă postările în care mă denigrează cu minciunile astea în mediul online, m-a blocat și pe mine și pe soțul meu.

Citeste si:
Soția lui Nosfe, primele declarații după ce i-a fost închis contul...
Soția lui Nosfe, primele...

Și dacă am menționat despre soțul meu, vreau să întreb ce legătură are soțul meu cu asta? Ea nu a vorbit cu soțul meu, ea nu a negociat cu soțul meu, de ce apare numele soțului meu și fața soțului meu în această chestie pe care ea a pornit-o de nicăieri?”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.