Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, și-a pierdut zilele acestea contul de Instagram, după ce mai multe persoane i-au dat report. Ea a dat primele declarații despre cele întâmplate, fiind de părere că persoanele care s-au ocupat de asta, au făcut-o din pură răutătate.

Ce a declarat soția lui Nosfe, după ce i-a fost închis contul de Instagram

Mădălinei Crețan, soția regretatului Nosfe, i-a fost închis recent contul oficial de Instagram. Primul care a făcut anunțul despre cele întâmplate a fost unul dintre cei din Șatra Benz, trupa din care a făcut parte cântărețul și anume Luk Beats. Acesta a atras atenția asupra faptului că nu doar ei i s-a întâmplat asta, ci altor persoane care aveau poza lui Nosfe la profil. I s-a părut ireal că oamenii pot fi răi într-o asemenea situație, iar mai apoi să se laude pe Story cu întregul rău pe care l-au făcut.

Soția regretatului artist a oferit și ea câteva declarații, la scurt timp după ce contul său a fost închis, alături de alte conturi precum cel al unui producător din cercul lor sau cel al DJ-ului Șatra Benz. Femeia a zis că oamenii respectivi s-au folosit de faptul că toți aveau poza de profil cu Nosfe, după cum și Luk Beats a afirmat, iar în felul acesta i-au acuzat că încearcă să se folosească de imaginea cuiba și că, de asemenea, conturile pe care le dețineau nu erau unele ale unor persoane reale.

" Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile", a declarat Mădălina Crețan pentru un post TV, conform wowbiz.ro.

Nu este clar când anume își vor recupera conturile de Instagram pierdute, dar un lucru este clar pentru Mădălina Crețan și anume că oamenii au făcut acest gest extrem de urât din pură răutate, mai ales că perioada pe care atât ea, cât și apropiații ei o traversează este una greu de îndurat. Nu poate înțelege, cu toate acestea, de ce oamenii recurg la astfel de gesturi urâte. Fanii ei speră să se rezolve situația cât mai repede și sunt alături de ea, indiferent de situație.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

"Este vorba despre niște copii sau de niște oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.", a mai zis soția regretatului artist.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.