Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram, după ce mai multe persoane i-au dat report acesteia. Cel care a vorbit despre situația complicată cu care se confruntă este Luk Beats, unul dintre membrii trupei Șatra Benz.

Soția lui Nosfe nu mai are cont de Instagram

Soția regretatului artist Nosfe, Mădălina Crețan, trece printr-o perioadă extrem de grea. Ea a făcut o serie de postări emoționante pe contul ei oficial de Instagram, înainte ca acesta să fie închis, în care vorbea despre multe dintre momentele frumoase pe care le-a trăit alături de solistul de la Șatra Benz, dar în care îi făcea o serie de promisiuni tatălui fetiței sale pe care l-a iubit enorm. Cei doi locuiau împreună într-o casă de vis pe care au amanajat-o după bunul ei plac.

Din nefericire, Mădălina Crețan a rămas singură cu un copil, dar unii oamenii nu înțeleg cât de greu este să treacă printr-o asemenea situație și vor să îi facă mai mult rău. La fel a fost și în cazul mai multor persoane care i-au dat report atât ei, cât și altor persoane care au poza lui Nosfe la profil, iar cel care i-a anunțat pe internauți legat de ceea ce se întâmplă este nimeni altul decât Luk Beats, cel care pe lângă faptul că i-a fost coleg lui Nosfe i-a fost și unul dintre cei mai buni prieteni.

Artistul de la Șatra Benz este uimit de ceea ce i se întâmplă soției lui Nosfe, mai ales că nu se află într-o perioadă prea bună a vieții sale. I se pare, de asemenea, faptul că oamenii dau din răutate report unor conturi bune de Instagram sau doar pentru a se distra, lăudându-se mai apoi pe Story cu gestul pe care l-au făcut. Din păcate, nu este singura persoană căreia i s-a întâmplat una ca asta, din cauza pozei de profil pe care o avea cu Nosfe.

Sursa foto (c): Luk Beats/InstaStory

„Să ajungi să dai report la profile bune de Instagram doar de fun și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!”, a scris Luk Beats, pe social media.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.