A trecut o săptămână de la moartea lui Nosfe, iar cei care l-au cunoscut și care l-au iubit pe regretatul artist încă nu își pot reveni din șocul pe care l-au trăit, când au aflat că nu mai este printre noi. Acesta a decedat, la scurt timp după ce a susținut un concert în Capitală alături de colegii lui de Șatra Benz.

Shift și Ruby, la o săptămână de la moartea lui Nosfe

Nosfe s-a stins din viață la doar 37 de ani, pe data de 16 octombrie, când a fost găsit prăbușit în casă de către soția sa. Aceasta a alertat imediat autorățile care, din nefericire, nu au mai putut face absolut nimic pentru a-i salva viața solistului de la Șatra Benz, ci doar să constate decesul. Mădălina Crețan a suferit enorm și încă nu se pate obișnui cu pierderea pe care a suferit-o, iar în aceeași situație se află și prietenii lui de o viață cu care a și colaborat în trecut.

Shift, de exemplu, a transmis și el un mesaj dureros pe rețelele sociale în legătură cu moartea cântărețului. L-au încercat și pe el tot felul de gânduri de care încearcă să tot scape și să se împace cu ideea că viața este doar o clipă și că totul este trecător. A pierdut un frate și a realizat că oricât de tare ar fi încercat să se pregătească pentru una ca asta, ar fi fost tot nepregătit și fragil. Mai apoi, le-a dat un sfat celor care îl urmăresc și anume să se bucure de prezent și de oamenii din jurul lor.

''Gânduri…de o săptămână încerc să mă adun si să mă împac cu ideea că viata-i doar o clipä si că totu-i trecător. Am pierdut un frate. Am realizat că oricât m-as fi pregătit pentru asta, tot nepregătit si fragil m-ar fi prins. Bucurati-vă de prezent, de aerul pe care-l respirăm si iubiti-i si strângeti-i în brate pe cei dragi, AZI, ACUM! Mâine nu este promis!'', a notat Shift pe social media.

Nici Ruby nu este prea bine. Vedeta a susținut un concert zilele acestea, iar în timp ce interpreta piesa „Condimente” pe care a lansat-o alături de Nosfe, artistul care a plecat dintre noi în urmă cu o săptămână, a început să plângă. Artista nu a putut duce melodia până la capăt, iar la un moment dat și-a rugat fanii să o ajute având lacrimi în ochi. Aceștia nu s-au putut abține să filmeze momentul care a devenit viral pe tiktok.

Citeste si:
Cum e viața Mădălinei Crețan fără Nosfe. Ce face în fiecare seară...
Cum e viața Mădălinei Crețan...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.