Moartea lui Nosfe de Șatra Benz i-a făcut pe mulți dintre artiștii de la noi din țară să se gândească, dacă tot efortul pe care îl depun și toate sacrificiile pe care le fac pentru cariera lor chiar merită. Trecerea lui în neființă l-a pus pe gânduri și pe Dorian Popa, care a transmis un mesaj în acest sens.

Dorian Popa, pe gânduri după moartea lui Nosfe

Vlad Darius Crețan, pe numele lui de scenă Nosfe, a decedat la de 16 octombrie, la scurt timp după ce a urcat pe scenă cu trupa din care făcea parte, Șatra Benz. Acestuia i s-a făcut rău, la un moment dat, a coborât de pe scenă având niște dureri în piept, a mers acasă, iar acolo s-a întâmplat nenorocirea, regretatul cântăreț fiind găsit fără suflare de către soția sa, Mădălina Crețann. După decesul artistului în vârstă de doar 37 de ani, mulți dintre artiști de la noi au ieșit în față cu tot felul de declarații legate de industria muzicală.

Dorian Popa a vorbit și el despre cele întâmplate și a atras atenția că în cazul lui nu este vorba de pauze, ci despre cât de multă odihnă îi oferi corpului tău în mod constant. Consideră că nu este suficient să iei o pauză de două săptămâni, dacă în rest nu faci altceva decât să îți bați joc de trupul tău și alergi întruna, pentru că și el cedează la un moment dat, oricât de puternic ar părea. Lumea știe despre el că muncește mult, doar că încearcă să păstreze un echilibru în tot ceea ce face și nu uită de odihnă, așa cum fac mulți dintre colegii lui.

„Aici nu este vorba de pauze, Dumnezeu să-l odihnească pe Nosfe! Este vorba despre câtă odihnă oferi corpului tău în mod constant. Degeaba iei o pauză de două săptămâni dacă tot anul îți bați joc de tine și alergi în continuu. Nu se poate chiar așa.

Lumea știe că eu sunt un workaholic, dar totul trebuie făcut cu un echilibru. Dacă îți dormi cele 8 ore imperative în fiecare zi și mai ai grijă să faci și niște sport și mai ai grijă să tragi puțin pe dreapta și în weekend, nu ar trebui să fie foarte solicitant ceea ce facem noi”, a declarat Dorian Popa, pentru Antena Stars.

De asemenea, artistul este de părere că sunt mult mai multe locuri de muncă unde oameni sunt solicitați mai tare și nu crede în spusele colegilor lui de breaslă care afirmă că dorm două ore pe noapte și, în plus, nu consideră nici faptul că este un aspect în legătură cu care oamenii ar trebuie să se laude. Problemele de sănătate pe care și el le-a avut la rândul lui, în urmă cu ceva vreme, l-au făcut să își pună sănătatea pe primul loc și să își facă, din când în când, câte un control, pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

„Sunt joburi mult mai solicitante din punct de vedere fizic. Problema e că foarte mulți dintre noi nu știu să-și acorde odihna necesară. ‘Eu dorm două ore pe seară’. În gândul meu e: ‘De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?’”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.