Denisa Filcea nu are deloc poze de la botezul fiicei sale, iar recent a făcut un vlog pe care l-a postat pe canalul ei de YouTube despre acest subiect. Partenera de viață a lui Flick a povestit cu lacrimi în ochi despre ceea ce s-a petrecut în ziua de botez a Evei și despre comportamentul pe care l-a avut față de ei persoana pe care au ales-o pentru a surprinde momente dintr-o zi atât de importantă pentru toată familia.

Cum a rămas Denisa Filcea fără poze de la botez

Denisa Filcea și fostul omul de radio, Flick, au devenit părinți anul acesta, iar de când Eva a venit pe lume, viața lor s-a schimbat în totalitate. Cei doi se ocupă împreună de creșterea ei, iar fostul omul de radio a renunțat chiar și la cariera sa de dragul familiei și îi este alături soției sale la orice pas, pentru că nu vrea ca vedeta să fie nevoită să se descurce de una singură. Recent, aceștia și-au botezat fiica, iar fanii lor au așteptat cu sufletul la gură să vadă imagini de la marele eveniment, doar că din păcate, aceștia nu au nici măcar pentru ei imagini din ziua creștinării micuței.

Denisa Filcea a ales o ucraineancă pentru a-i face poze în ziua cea mare, iar femeia a dezamăgit-o din toate punctele de vedere, iar vedeta s-a panicat în momentul în care i-a cerut poze cu micuța ei din ziua botezului, moment în care i-a fost cerută o sumă mare de bani pentru imaginile respective, în condițiile în care ei nu au primit nici măcar o fotografie de la eveniment, iar fotografa nici nu a stat până la finalul evenimentului. Având în vedere situația, soției șlui Flick nu i s-a părut în regulă să îi trimită și mai mulți bani, iar imediat după ce și-a mai revenit le-a povestit și fanilor ei despre situația prin care a trecut.

”Am fost foarte supărată, am început să plâng când am realizat că Eva nu are poze din ziua botezului și mă simțeam foarte vinovată din cauza asta. M-a afectat foarte tare, am rezolvat situația, am făcut a doua zi poze cu Eva.

În seara respectivă eu i-am trimis ei mesaje. Nu a postat mesajele respective, în care eu i-am spus foarte frumos, chiar plângând. Uite, mă deranjează că nu ai mai stat să ne faci poze, fetița mea nu are poze de la botez. Nu înțeleg de ce îmi ceri bani în plus, te rog frumos trimite-mi fotografiile pe care le ai. Ți-am plătit cât tu ai cerut. Lucrurile s-au întâmplat exact așa cum ți-am spus inițial că se vor întâmpla.

După acele mesaje pe care i le-am trimis, ea a spus că se va gândi. Am lăsat-o o săptămână. Am revenit la ea și i-am spus: Te rog frumos să îmi trimiți fotografiile. Ea a avut aceeași atitudine scrupuloasă pe care a avut-o și în ziua botezului, după care mi-a cerut diferența de bani.”, a povestit Denisa Filcea, pe canalul ei de YouTube.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Cea mai mai durere pe care a avut-o și pentru care s-a simțit extrem de vinovată a fost faptul că Eva nu are poze din ziua botezului, iar când va crește și va vrea să vadă cum a fost, nu a avea ce. De asemenea, a fost dispusă să îi ofere banii femeii respective, chiar dacă pe nedrept și a cerut factură. Așa cum era de așteptat, ucraineanca a refuzat să i-o dea, pentru că nu au semnat niciun contract, iar Denisa Filcea i-a dat mai multe mesaje plângând în hohote, în care susține că s-a umilit.

I-am cerut factură, a refuzat să îmi dea factură. A spus că nu trebuie să îmi dea factură pentru că nu am semnat un contract. Sunt mesaje în care am plâns în fața ei, m-am umilit în fața ei să îmi dea pozele pentru care am plătit. Sunt mesaje vocale în care m-am umilit să îmi dea ce consideră ea că merit de acei 150 de euro pentru care plătisem.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Nu am considerat că merită 400 de euro, mai ales pentru că noi nu avem poze. Nu vreau să mint, cât Sebastian era plecat să aducă banii, m-am umilit și în acea zi față de ea și i-am zis te rog frumos, fă-mi măcar o poză să am și eu amintire cu Eva. Mi-a făcut două-trei poze, sincer, nu știu dacă ni le-a trimis.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.