Flick și Denisa Filcea au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu aproximativ o lună, când viața lor s-a schimbat în totalitate. Cei doi soți au visat, încă de când s-au cunoscut, la întemeierea unei familii împreună, iar fericirea a fost una imensă în momentul în care lucrul acesta s-a întâmplat. Mulți s-au întrebat cum anume se descurcă aceștia, având în vedere că momentan se ocupă singuri de creșterea fiicei lor, iar ei nu i-au ținut prea mult pe jar și le-a vorbit toate aceste lucruri.

Cum e viața de părinți pentru Flick și Denisa Filcea

În urmă cu mai bine de o lună, Denisa Filcea a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Flick, Eva Maria. A fost cel mai frumos lucru care li s-a putut întâmpla, mai ales că și-au dorit enorm ca familia lor să fie una completă. Fostul om de radio a renunțat chiar și la cariera sa pentru a-și întemeia o familie alături de partenera lui de viață pe care o iubește și care a simțit că va fi femeia alături de care își va petrece tot restul vieții, încă din primele luni de relație. În cazul lor, povestea de iubire a evoluat destul de repede.

La câteva luni de la nuntă, Denisa Filcea a rămas însărcinată, iar apoi a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care le-a prezentat-o fanilor încă din primele minute de viață. Ambii postează aproape zilnic imagini cu copila lor pe internet și îi țin pe fanii lor la curent cu tot ceea ce se petrece în viața lor, fiind o mare bucurie faptul că au o fetiță pe care o adoră și pentru care ar face orice, inclusiv să își sacrifice timpul.


„Așa arată viața noastră în trei, nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui @flick_domnulrima. E un tată și un soț minunat! ❤️”, a notat Denisa Filcea, pe Instagram.

Deși în primele zile de viață ale fiicei lor, Denisa Filcea spunea că este o plăcere pentru ea să se trezească în timpul nopții să o hrănească, dar recent a povestit că nu mai are atât de mult timp la dispoziție să se aranjeze la fel ca înainte, dar se bucură totuși că partenerul ei de viață îi sare în ajutori ori de câte ori are nevoie. De asemenea, vedeta a spus că este important doar faptul că au grijă unul de altul

„Nu mai am două ore la dispoziție să mă pregătesc, ca înainte, dar am ajutor din partea soțului și împreună ne descurcăm să le facem pe toate. Important e că suntem amândoi și avem grijă unul de altul și împreună avem grijă ca Evei să îi fie bine. Iubirea e mereu răspunsul la orice! ❤️De acord cu mine?”, a mai zis ea.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.