Fiica lui Flick și a Denisei Filcea a împlinit o lună de viață, iar părinții ei au vrut să marcheze momentul acesta în stilul lor caracteristic, mai ales că venirea pe lume a Evei este cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat. A fost un copil dorit, iar odată cu nașterea ei, vedetele au simțit cu adevărat că familia lor este una completă.

Flick și Denisa, mesaj pentru fiica lor care a împlinit o lună

Flick și Denisa Filcea formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară. Cei doi fac ei ce ce fac și le atrag atenția oamenilor din jur, iar unul dintre momentele care le-au rămas în memorie a fost cel în care Flick a renunțat la cariera sa de dragul partenerei sale de viață care la scurt timp a rămas însărcinată pentru prima dată.

Deși perioada sarcinii nu este una prea ușoară pentru nicio femeie, Denisa Filcea se află printre puținele femei care nu s-au plâns deloc nici de stările ciudate prin care a trecut, schimbările de comportament și nici de kilogramele în plus pe care le-a acumulat. În schimb, a crezut că este binecuvântată că se bucură de un soț precum al ei și de o fiică pe care ambii și-au dorit enorm și pe care, de asemenea, o iubesc din tot sufletul.

Trece timpul destul de repede, iar Eva Maria a împlinit deja o lună de viață, timp pe care mama ei l-a descris ca fiind cel mai frumos din viața sa. Denisa Filcea nu consideră ca alte femei de vârsta ei care devin mame că este greu să îngrijești un copil, ba chiar a mărturisit pe social media că este fericită chiar și atunci când se trezește în timpul nopții pentru a-și hrăni fiica. Pentru a marca o asemenea zi importantă, Flick și Denisa au postat câteva versuri pe Instagram în dreptul unor imagini cu micuța lor.

”La mulți ani, viața mea! Îți mulțumesc că exiști/ Azi a împlinit o lună/ Minunea ce-o am în mână./ Timpule, te rog ceva:/ Nu te mai grăbi așa!”, au scris Flick și Denisa Filcea.
















O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

„La mulți ani, viața mea! Îți mulțumesc că exiști ❤️”, a notat în plus Denisa Filcea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.