Denisa Filcea, acuzată de o fană că minte cu nerușinare în ceea ce privește experiența ei în calitate de părinte în timpul unei filmări pe care a postat-o recent pe YouTube. Persoana respectivă i-a zis, în secțiunea de comentarii, faptul că a fi mamă nu este atât de ușor pe cât a vrut să scoată ea în evidență pe canalul ei de YouTube.

Denisa Filcea a primit acuzații din partea unei fane

Denisa Filcea trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Flick în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. În timp ce unele femei se plâng de faptul că le este extrem de greu să aibă grijă de bebelușii lor, vedeta a declarat într-un video pe care l-a postat pe canalul ei oficial de YouTube faptul că ei nu i se pare nimic greu. Nici măcar faptul că este nevoită să se trezească de câteva ori pe noapte să își hrănească fetița nu i se pare dificil, ba chiar iubește să se joace și cu ea pânâ când adoarme sau pur și simplu să o țină în brațe.

Declarațiile sale nu au fost deloc pe placul unei femei care a acuzat-o că minte cu nerușinare în ceea ce privește experiența sa în calitate de mamă, pentru că nu este totul lapte și miere așa cum a dat ea de înțeles, mai ales în primele luni de viață ale copilului. Denisa Filcea nu s-a putut abține să nu îi dea replica persoanei respective, căreia i-a zis clar printre altele că nu i se pare greu să o alăpteze pe Eva, pentru că este un sentiment pe care îi este greu să îl descrie în cuvinte.

„M-a certat o femeie, proaspătă “mămică”, printr-un comentariu pe canalul meu de YouTube, că ceea ce povesteam despre experiența noastră în calitate de părinți nu este real și că, de fapt, primele săptămâni cu un nou născut sunt grele (motivele ei ar fi: alăptatul și nopțile nedormite). NU, nu mi se pare greu să mă trezesc de două sau trei ori pe noapte să-mi hrănesc fetița și să mă joc cu ea până adoarme la loc sau pur și simplu să o țin în brațe pentru că așa își dorește ea. ADOR! Și am fost binecuvântată cu o fetiță foarte cuminte.

Probabil faptul că am fost liniștită pe perioada sarcinii și faptul că este liniște în familia noastră se regăsește și în starea ei de spirit. NU, nu mi se pare greu să o alăptez, din contră, este ceva magic, un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte, un sentiment care îmi umple sufletul de bucurie amestecată cu magie.

Citeste si:
Alex Velea, despre participarea sa la Asia Express. Artistul nu ar...
Alex Velea, despre...

NU mi se pare greu să am grijă, indiferent ce presupune, de un suflet pe care eu l-am vrut în viața mea. Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și cred că ar trebui să ne bucurăm și să fim recunoscători până la Dumnezeu pentru binecuvântarea primită și să încetăm să ne plângem de tot ce înseamnă asta. Îmi pare rău dacă sunt mămici care simt că nu mai pot, însă alegerea bărbatului potrivit în rol de tată pentru copiii noștri este un pas extrem de important! Nu doar pentru ajutorul propriu-zis, dar mai ales pentru cel psihic.”, a declarat Denisa Filcea, în mediul online.

De asemenea, Denisa Filcea este de părere că unele femei nu ar trebui să dramatizeze după ce aduc pe lume un copil, pentru că practic știau în ce se bagă. Partenera de viață a lui Flick a mai spus și că nu ar trebui ca unii să sperie femeile care încă nu au trăit o asemenea experiență, pentru că simplul fapt că lor le e greu, nu înseamnă că tuturor le este.

Citeste si:
Tehnologia ca liant al relației părinte-elev-profesor
Tehnologia ca liant al...

„Cred că e momentul în 2022 să fim atât de evoluate încât doar să ne bucurăm de tot ce presupune a fi mamă și a aduce pe lume un suflet, fără să dramatizăm și să ne plângem, știam ce urmează, nu? Nu mai speriați femeile care încă nu au trăit această experiență, simplul fapt că unora vă este greu nu înseamnă că este realmente ceva greu.

Simplul fapt că nu reușiți (unele) să vă focusați pe fericire și să ieșiți din zona de victimă sau falsă eroină nu înseamnă că toată lumea gândește la fel. Nu am să dramatizez ce trăiesc doar pentru a atrage atenția și a câștiga empatia falsă a unor persoane. NU, nu-mi este greu să fiu mamă. Am ceea ce mi-am dorit. Este magic!”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2022 - 06 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.