Denisa Filcea a filmat un vlog, la aproape două săptămâni de la venirea pe lume a fiicei sale și a lui Flick, în care a vorbit despre ziua în care s-a născut fiica lor, dar și despre cum au fost primele zile din viața micuței. Fanele sale au așteptat cu nerăbdare filmarea respectivă, mai ales că unele dintre ele se vor afla în aceeași situție în viitorul apropiat.

Denisa Filcea, despre ziua în care a născut

Perioada aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui Flick și a Denisei Hodișan, deoarece familia lor este una completă. Ambii și-au dorit din tot sufletul un copil și nu au vrut să îi afle sexul, până în ziua venirii sale pe lume și s-au bucurat enorm când medicii le-au spus că este fetiță. Proaspăta mămică a postat vlogul pe care îl aștepta toată lumea, la scurt timp după ce a născut, în care a vorbit despre experiența de care a avut parte.

Denisa Filcea a povestit și că partenerul ei de viață și-a dorit enorm să asiste la naștere, iar ea nu s-a putut împotrivi, deoarece a fost de părere că era dreptul lui să se bucure de acel moment alături de ea. De asemenea, i-a fost de mare ajutor, pentru că a încurajat-o la fiecare pas și nu a scăpat-o nici măcar o secundă din ochi. A fost un moment special pentru ei, un moment pe care nu îl vor uita niciodată.

‘’Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial eu nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui în aceeași măsură în care este copilul meu și era dreptul lui să fie acolo n primele secunde din viața ei. Acum dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața.

M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo. Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului când ne-a spus ‘’Felicitări, aveți o fetiță’’. El a fost primul care a luat-o în brațe, i-a schimbat primul scutec, i-a făcut prima băiță’’, a povestit Denisa Filcea, pe canalul ei de YouTube.

Citeste si:
Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, a născut cel...
Corina Caciuc, partenera lui...

Flick nu s-a putut abține și a vorbit și el despre una dintre cele mai frumoase zile din viața sa și anume cea în care i s-a născut fetița. Acesta a recunosut că a plâns și a avut un sentiment unic, pe care i-a fost destul de greu să îl exprime în cuvinte.

‘’Am plâns. Și acum mi se face pielea de găină. M-am ținut tare și oricum nu era despre mine. Ele au fost eroinele zilei. Unic, sentimentul de a o ține în brațe. Nu m-am așteptat, m-au pus-o în brațe și am plecat cu ea să o cântărim. Exact aceeași greutate la naștere am avut-o și eu’’, a declarat și Flick.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.