Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Fosta concurentă de la Survivor All Stars a recunoscut că își editează toate pozele de pe Instagram.

Andreea Tonciu, despre editarea pozelor

Înainte de a pleca la Survivor All Stars, Jorge a avut-o ca invitată în cadrul podcast-ului său de pe YouTube pe nimeni alta decât Andreea Tonciu. Vedeta nu a avut prea mult noroc în cadrul competiției, fiind prima eliminată în urma unui duel eliminatoriu, dar nu regretă nimic, pentru că i se părea mult mai greu decât în sezonul în care a participat ea.

Sinceră din fire și asumată de fiecare dată, bruneta a recunoscut în fața lui Jorge, dar și în fața urmăritorilor faptul că își editează pozele de pe Instagram, dar că nu vede nicio problemă. Nu a înțeles niciodată de ce oamenii îi dau comentarii negative pe această temă, din moment ce toate persoanele publice procedează la fel, doar că unele nu o spun cu voce tare, așa cum face ea.

De asemenea, a mai povestit că unde nu se descurcă în ceea ce privește editarea fotografiilor pe care le postează pe rețelele sociale, îi cere ajutorul surorii sale care este mult mai pricepută și care o rezolvă de fiecare dată.

„Eu recunosc, mă editez în toate pozele! Sora ta e cu FaceApp-ul în toate pozele și mă editez. La corp nu știu, o pun pe sora mea. Eu îmi fac fața, ea corpul. Instagramul este Instagram! Care este problema, sunt singura? Eu chiar mă editez. Care e problema?”, a declarat Andreea Tonciu, în podcast-ul lui Jorge.

Andreea Tonciu a mai zis și că soțul ei i-a interzis să mai apară la televizor, iar ea timp de patru ani a făcut lucrul acesta și și-a crescut copilul.

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a mai zis ea.

Citeste si:
Lauda de sine nu miroase a bine. Gabriela Cristea și Tavi Clonda,...
Lauda de sine nu miroase a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2024 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.