Andreea Tonciu petrece extrem de mult pe TikTok, în ultima vreme, iar multe persoane au acuzat-o că nu face altceva decât să cerșească, dar nu s-au oprit doar la a face aceste afirmații despre ea, ci au jignit-o și pe fiica ei, ceea ce a scos-o din sărite.

Andreea Tonciu, reacție dură după ce a primit acuzații pe TikTok

Filmările cu Andreea Tonciu erau virale pe Tiktok înainte ca ea să își facă un cont, iar tocmai din acest motiv prietenii au convins-o să fie și ea activă pe această platformă. La foarte scurt timp după ce bruneta și-a făcut cont, a strâns mii de urmăritori și a făcut live-uri aproape zilnic spre surprinderea multora, care mai apoi au acuzat-o că nu face altceva decât să cerșească bani de la urmăritorii ei. Inițial, nu i-a băgat în seamă, dar s-a enervat extrem de tare când niște internauții au jignit-o pe fiica sa.

Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, Andreea Tonciu a făcut un live pe TikTok, în care a oprit comentariile și le-a explicat oamenilor care este părerea ei despre tot ceea ce s-a spus la adresa sa de curând. Nu i-a venit să creadă faptul că oamenii au mers atât de departe și au spus cuvinte urâte despre copilul ei. Poate suporta orice vine la adresa ei, dar nu și când vine vorba despre fiica sa, care nu are nicio vină.

„Nu vă e rușine de așa ceva? Nu aveți scrupule în voi! Sunteți niște oameni de nimic dacă faceți chestia asta. Totul până la copilul meu, atât! Se pune stop tuturor! E problema mea ce fac și spun în momentul ăsta.

Nu sunteți obligați să stați pe platforma și pe pagina asta. Ieșiți afară! M-am săturat să primesc mesaje. Și pe Instagram îmi scrie lumea. Cum este posibil să permit eu să îmi jignească mie copilul? Cum este posibil?! Nu aveți scrupule!”, a zis Andreea Tonciu, pe live.

Ea a mai precizat că nu primește astfel de mesaje doar pe TikTok, ci și pe Instagram, iar ea nu le mai poate permite internauților una ca asta. De asemenea, a zis că dacă face live-uri pe Instagram nu înseamnă că ceșește, pentru că dacă își dorea lucrul acesta, intra încă de când a început să fie cunoscută aplicația în țara noastră. I-a liniștit pe toți cei care își făceau griji în acest sens, spunând că nu se va îmbogăți vreodată din TikTok și le-a zis celor care nu o suportă că nu sunt obligați să stea pe profilul ei. A deranjat-o enorm și faptul că i-a fost șters un video pe care îl considera amuzant, din cauza faptului că mai mulți oameni i-au dat report.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

„Oameni buni, încă ceva să vă explic, a intra pe Tik Tok și a face live nu înseamnă că intru la cerșit. Dacă voiam să intru la cerșit, intram de când există Tik Tok-ul. Credeți vreodată că eu în viața asta mă voi îmbogăți din Tik Tok? Că o să am milioane? Ați văzut foarte bine ce punctaj am eu pe Tik Tok. Nu vă e rușine să spuneți chestia asta? Intru de plăcere, de joacă.

Nu îmi spuneți mie că am ieșit la cerșit. Vă îngrop pe toți, eu cu mâna mea! Nu vreau să mai existe absolut nimeni pe pagina mea care să spună chestii urâte despre mine, despre familia mea, în special despre copilul meu. Nu îmi spuneți mie ce să fac și cum să fac eu. N-am cum să nu pun la suflet. Cum este posibil să dați report la un videoclip, care era foarte haios? De ce îmi dați mie?”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Amalia Bellantoni, live pe TikTok în timpul unui incediu. A sunat...
Amalia Bellantoni, live pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.