Andreea Tonciu a dat recent un interviu în care și-a amintit cum erau sărbătorile de iarnă pentru ea și pentru familia sa pe vremea când era doar un copil care nu punea preț pe lucrurile materiale și care se bucura din plin de fiecare moment și de fiecare cadou mic pe care îl primea.

Andreea Tonciu, despre sărbătorile de iarnă din copilărie

Finalul anului le face pe cele mai multe dintre vedetele de la noi din țară să fie nostalgice și să se gândească la vremurile în care erau copii și la felul în care se bucurau de sărbătorile de iarnă. Fie că aveau sau nu posibilități financiare, Crăciunul și Revelionul erau două zile pe care le sărbătoreau așa cum se cuvine și pe care le așteptau cu sufletul la gură fie pentru a merge la colindat, fie pentru că în aceste zile, mamele lor găteau anumite feluri de mâncare pe care nu le făceau în restul anului.

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care a vorbit despre felul în care se bucura de finalul anului, când era doar un copil. Brunetei îi pare rău, într-un fel sau altul, că sărbătorile nu mai sunt deloc cum erau pe vremea când ea rqa mică și se bucura de zăpadă, mergea la colindat și îl aștepta pe Moș Crăciun, de la care spera să primească lucrurile pe care le avea pe listă. Multe lucruri s-au schimbat, iar vedeta ar fi vrut să se mai păstreze tradițiile și să simtă încă spiritul Crăciunului.

„Deci erau foarte frumoase, nu mai sunt, bine, nu mai este nimic cum era pe vremea mea, zăpadă, colinde, ne duceam la colindat, abia îl așteptam pe Moșul, deci era foarte, foarte frumos. Acum, de sărbători te duci cu colindul și trebuie să dai bani. Înainte dădeai portocale, covrigi, era altfel, era ca o tradiție, dar acum s-a schimbat”, a declarat Andreea Tonciu, la Antena Stars.


În fiecare an, Andreea Tonciu și familia sa făceau același lucru, dar nu se plictisea niciodată să împodobească bradul, să facă mâncarea tradițională pentru masa de Crăciun și nici alte activități specifice. Deși au trecut ani, bruneta nu a renunțat la ideea de a găti acasă și chiar se declară ca fiind o bucătăreasă desăvârșită. Finalul acestui an o va prinde departe de casă, dar asta nu înseamnă că nu se va bucura din plin alături de cei dragi alături de care are deja foarte multe amintiri frumoase.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

„În fiecare an făceam același lucru, împodobeam bradul, făceam mâncarea care trebuie de Crăciun și da, la mine în familie se gătește românește foarte bine. De aceea știu și eu să gătesc, pentru că am văzut că în familia mea se gătea mult. Eu mă declar o bucătăreasă desăvârșită”, a mai zis bruneta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.