Andreea Tonciu a dat, în urmă cu puțin timp, un interviu în care a vorbit sincer despre anul care este aproape de final, despre realizările sale, dar și despre ceea ce și-a propus să facă în 2023. Mai mult de atât, le-a spus tuturor unde anume va petrece Revelionul, discutând mai apoi și despre al doilea copil.

Andreea Tonciu, despre planurile sale de viitor

Andreea Tonciu a avut un an plin de reușite pe toate planurile, după cum chiar ea însăși a declarat. Bruneta este fericită, mulțumită și împlinită, pentru că are tot ceea ce și-a dorit și are nevoie, iar pentru aceste lucruri îi mulțumește lui Dumnezeu, fiindcă este conștientă de faptul că nu ar fi reușit lucrul acesta fără ajutorul lui. Speră din tot sufletul său ca în 2023 să se bucure de același succes, să fie fericită alături de famlia sa și, nu în ultimul rând, să își cumpere o casă, dar și să aibă multe proiecte în televiziune.

Rămâne de văzut dacă bruneta va reuși să facă toate aceste lucruri, dar un lucru este cert și anume că finalul anului nu o va prinde în țară. Ea și familia ei vor pleca în Turcia, iar imediat după în Dubai, unde va sta pentru două săptămâni. Vrea să se bucure de un început de an departe de casă, iar locurile pe care a ales să le viziteze sunt unele în care a mai fost și pe care le are deeja la suflet.

”A fost un an foarte frumos, am avut foarte multe realizări. Sunt foarte mulțumită, împlinită, fericită, am tot ce îmi trebuie, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca 2023 să fie la fel (...) De Revelion voi pleca din țară mâine, voi merge în Turcia. În anul 2023 voi pleca în Dubai imediat ce mă voi întoarce din Turcia, voi sta două săptămâni. În 2023 mai vreau să îmi mai cumpăr o casă și îmi doresc să am și foarte multe proiecte în televiziune”, a declarat Andreea Tonciu, pentru spynews.ro.

Andreea Tonciu a recunoscut și faptul că momentan nu își dorește să devină mamă, pentru că are dejqa un copil și este suficient. Nu vreqa să spună că pe viitor nu mai mai rămâne gravidă, pentru că nu are de unde să știe ce ce este va întâmpla și care sunt planurile pe care Dumnezeu le are pentru ea. De curând, bruneta a început și să fie activă pe TikTok, unde și-a dat seama că este cu adevărat locul ei.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Momentan nu, nu mai vreau să devin mămică. Unu e de ajuns, unul și bun, dar nu știi ce îți rezervă viitorul. Momentan am zis, nu e cazul. Dacă Dumnezeu zice da, atunci să fie da, dar momentan nu.

E foarte bine pe TikTok, trebuia să-mi fac mai demult. Datorită prietenului meu Bassam mi-am făcut TikTok, am văzut că a explodat și de ce să nu fiu și pe TikTok, că erau foarte multe filmuțele cu vocea mea”, a mai zis bruneta pentru sursa citată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.