Andreea Tonciu nu este deloc încântată de faptul că tot mai multe femei apelează la operațiile estetice, în ultima vreme și nici de faptul că unele exagerează foarte tare, mai ales când vine vorba de mărirea buzelor. Bruneta a transmis un mesaj dur în ceea ce privește acest subiect.

Andreea Tonciu le atacă pe femeile care au botox

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Tonciu și-a făcut o operație estetică la nivel nasului, pentru a se simți mai bine în pielea sa și pentru a opri, totodată, toate criticile venite din partea oamenilor. Vedeta a făcut acest pas pentru ea mai ales și nu i se pare nimic greșit în asta, mai ales că s-a întâmplat acum multă vreme, dar ceea ce i se pare greșit, în schimb, este faptul că foarte multe femei exagerează atunci când vine vorba despre operațiile estetice la care decid să apeleze și de care cred că au nevoie.

Recent, vedeta a răbufnit pe contul ei oficial de Instagram și le-a transmis un mesaj foarte dur femeilor care și-au băgat botox în buze și care, în ciuda așteptărilor nu arată deloc bine sau cel puțin aceasta este opinia pe care fosta asistentă TV și-a exprimat-o la InstaStory. Știind că poate atrage după sine o serie de comentarii negative legate de spusele sale, brunetei nu i-a păsat și a continuat să își susțină punctul de vedere, în fața oamenilor care o urmăresc și care, mai ales, au răbdare să o asculte de la început și până la sfârșit.

Andreea Tonciu a început prin a spune că se consideră scumpă foc, deoarece la vârsta ei nu are atât de multe operații estetice și nici botox, așa cum au unele femei pe care le-a făcut cu ou și cu oțet, dând dovadă de sinceritate așa cum face de fiecare dată. De asemenea, a atras atenția și asupra faptului că persoanele despre care a decis să vorbească pe Instagram, la primele ore ale dimineții, pe lângă faptul că își mai editează și pozele. Asta nu a fost tot! A avut mult mai multe cuvinte dure de zis la adresa celor care apelează la operațiile estetice.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cum facem, că nu e ok. Și mai și „eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!”, a zis Andreea Tonciu, la Story.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 06 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.