Andreea Tonciu a fost operată de urgență, iar la scurt timp după intervenția chirurgicală oferită, a oferit câteva informații despre ceea ce i s-a întâmplat. Fanii ei din mediul online au început să își facă griji serioase pentru fosta asistentă, încă din momentul în care a început să fie absentă de pe Instagram, unde posta în mod constant, dar nimeni nu a știut exact ce a pățit până acum.

Andreea Tonciu, primele declarații despre operație

În ultima vreme, Andreea Tonciu a fost absentă de pe rețelele sociale, iar fanii ei au tras o sperietură groaznică și chiar au crezut că i s-a întâmplat ceva rău, având în vedere că este zilnic activă pe Instagram, unde îi ține la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa. Astfel, aceștia au vrut să afle ce se petrece, de fapt, în viața sa și nimeni nu s-a gândit că lucrurile sunt atât de serioase. Ei bine, bruneta a suferit o intervenție chirurgicală serioasă, despre care a vorbit după ce și-a mai revenit.

Fosta asistentă TV a explicat cu lux de amănunte ceea ce i s-a întâmplat, într-un interviu pe care l-a acordat recent. Andreea Tonciu a avut un chist epidermoid, despre care ea nu avea niciun fel de informație la început, dar care o deranja foarte tare, mai ales că era situat în jurul ochiului. Vedeta a fost, la un moment dat, la cosmeticiana care o pensează, iar persoana respectivă l-a declanșat și se făcuse atât de mare, încât nu l-a mai putut ignora și a decis astfel să apeleze la ajutorul medicilor, care au decis să o și opereze.

”Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesupt și pleoapa, zici că eram bătută”, a declarat Andreea Tonciu, pentru spynews.ro.

Trei zile a fost nevoită să suporte chistul respectiv, iar în momentul în care a mers la dermatolog, acesta i-a explicat faptul că nu ar fi trebuit să se umble acolo, așa că i s-a prescris un tratament cu antibiotic și o cremă, după care a urmat operația care i-a dat mari bătăi de cap. În momentul de față, se simte mai bine, dar este încă bandajată și speră ca recuperarea să nu fie de durată. În plus, Andreea Tonciu a spus că a trecut prin toate stările, când s-a văzut desfigurată la față, mai ales că urma ca și fiica ei să înceapă școala și își dorea cu orice preț să îi fie alături într-o zi atât de importantă pentru ea.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

”Când m-am trezit după trei zile am zis că mor. M-am dus la doctor la dermatolog, mi-a zis că e un chist epidermoid și nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic.

Am urmat un tratament cu antibiotic și o cremă, iar el m-am dus și m-am operat și mi l-a scos. Sunt bandajată, astăzi mă duc să-mi schimbe bandajul să vad cum e. M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față. Mai începea și fiica mea școală, am zis ce o să fac, dacă nu mă desumflu cum o să mă duc așa, dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea că uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare. Sunt ok acum, nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată. (...) Poți să rămâi și cu semn”, a mai zis ea, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.