Andreea Tonciu a făcut, în urmă cu câteva săptămâni bune, câteva declarații despre faptul că tatăl ei a călcat strâmb, iar la momentul acela mulți au crezut că aceștia vor divorța, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat după aceea. Recent, fosta concurentă de la Survivor România a vorbit și despre felul în care cei care au adus-o pe lume se înțeleg, după ce tatăl ei a înșelat-o pe soția sa.

Andreea Tonciu, despre felul în care se înțeleg părinții ei

Andreea Tonciu a reușit să atragă toate privirile asupra sa, când a povestit că tatăl ei a înșelat-o pe mama sa cu menajera familiei, care este cu mult mai mică decât el, în timp ce ea era plecată la Survivor România. Vedeta a avut un șoc în clipa în care a aflat cât de multe lucruri s-au întâmplat în lipsa sa și nu s-a putut abține să nu spună lumii întregi care este situația din familia sa. După aceea, mulți dintre admiratorii ei sunt de părere că a regretat mărturisirile pe care le-a făcut, dar că era mult prea târziu pentru a repara ceva.

Ei bine, se pare că femeia care i-a dat viață nu a pus atât de mult la suflet, precum fiica sa, așa că și-a iertat soțul, iar acum relația lor este una bună. Bruneta a declarat că familia sa este fericită acum și i-a părut rău că în clipa în care a acordat interviul, tatăl ei dormea, pentru că în caz contrar l-ar fi chemat chiar pe el să vorbească despre acest subiect. Andreea Tonciu este de părere că oamenii mai fac și greșeli în viață, mai ales când alții își bagă coada.

”Familia mea este foarte fericită, este acum, aici, cu noi, dar tatăl meu doarme acum, că altfel îl coboram să dea un interviu. Este cu mama, sunt foarte bine. În viață se mai fac greșeli, dar când cineva își bagă coada, mai ales femei de cea mai joasă speță, cum a fost femeia asta, n-are rost să mai dau detalii, pentru că nu vreau să dau valoare femeilor ușoare”, a declarat Andreea Tonciu, la Antena Stars.

În cadrul aceluiași interviu, bruneta a spus că părintele său are o relație bune cu soțul ei, tocmai pentru că ea și tatăl său sunt foarte asemănători din multe puncte de vedere. Chiar dacă și în familia lor există certuri, la fel cum există și în altele, cele mai importat este că la finalul zilei rămân împreună și reușesc să treacă peste orice obstacol.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

„Tatăl meu se înțelege foarte bine cu soțul meu, pentru că tatăl meu seamănă cu mine, suntem foarte uniți, eu și la fizic semăn cu el, și la caracter, la tot. Noi oricum ne înțelegem foarte bine toți. Mai sunt mici certuri, ca în orice familie, dar trecem peste ele, nu avem certuri grave”, a mai zis vedeta.


”Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația. Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus.”, spunea bruneta la vremea respectivă, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.