Andreea Tonciu a adus acuzații grave la adresa lui CRBL, fostul ei coleg de la Survivor România cu care nu a avut deloc o relație prea bună pe tot parcursul competiției. Bruneta nu l-a avut deloc la suflet, iar sentimentul a fost unul reciproc și, mai mult de atât, scandalul a continuat și după plecarea lor din Republica Dominicană.

Ce acuzații i-a adus Andreea Tonciu lui CRBL

Andreea Tonciu a acceptat invitația Oanei Radu de pe YouTube, „Detectorul de minciuni”, unde a fost luată la întrebări la care trebuia să răspundă cu „Da” sau „Nu”, iar mai apoi să vină cu explicații în acest sens. Vedeta a vorbit pe lângă operația de modificare a nasului și despre alte lucruri, dar și despre competiția Survivor România l care multă lume a crezut că nu va accepta să participe.

Bruneta nu a rezistat prea mult în concurs, dar a reușit să pornească adevărate scandaluri cu unii dintre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor, dar unele dintre cele mai aprinse discuții le-a avut cu CRBL. Nici măcar după terminarea emisiunii de la Pro TV nu s-au terminat discuțiile despre artistul pe care l-a descris ca fiind agresiv și foarte dur. Andreea Tonciu este de părere că artistul se crede superior altor oameni fără niciun motiv, pentru nu știe să facă altceva decât să se joace cu niște lemne.

”Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum. Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!(…) El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni.

Rugată să dea mai multe detalii despre scandalul dintre ea și CRBL, Andreea Tonciu nu s-a putut abține să nu spună și de la ce a pornit totul, dorind să scoată în evidență și faptul că fostul Faimos se aștepta la o ceartă și mai mare cu ea și a încercat să o ajute. Spre deosebire de alte momente, ea a spus că a fost totuși destul de calmă și l-a lăsat să se desfășoare, ca să vadă toată lumea ce fel fel om este cu adevărat.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

”Dar știi ce mă bucur? Că cel mai mare hate din viața lui și l-a luat cu Tonciu. El ce se aștepta, stai că acum o agit pe asta și stai să vezi ce începe să facă nebuna asta. Am fost foarte chill, foarte calmă, fă-ți talentul, ca să vadă țara ce fel de om ești!”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.