Andreea Tonciu a fost desființată de fani din cauza pozelor pe care le postează pe rețelele sociale și în care, după opinia lor, face abuz de filtre. Unii sunt de părere că nu face altceva decât să încerce să pară cine nu este, așa că au taxat-o din acest motiv, doar că din păcate pentru ei, ea nu a avut niciun fel de reacție.

Andreea Tonciu, desființată de fanii din mediul online

Andreea Tonciu este genul acela de vedetă care a recunoscut, ori de câte ori a avut ocazia, faptul că își editează pozele pe care le postează în mediul online, astfel încât să arate foarte bine și să fie ea însăși mulțumită de lucrul acesta. De asemenea, fosta asistentă TV a zis clar în primele ediții de la Survivor România că este convinsă de faptul că oamenii vor comenta faptul că a apărut pe micile ecrane fără machiaj și că arată total diferit față de felul în care se prezintă în mediul online.

Nici imaginile ei cele mai recente, de pe Instagram, nu au scăpat de criticile dure ale oamenilor care așteaptă cu nerăbdare să facă un pas greșit, pentru a o trage la răspundere. Unora nu le pasă deloc de faptul că toate cuvintele lor dure ar putea să o rănească pe brunetă, oricât de dură ar părea ea în fața lor.

Cineva i-a zis Andreei Tonciu, în secțiunea de comentarii, faptul că oricât de tare ar încerca să pară din ce în ce în ce mai tânără și mai frumoasă, vârsta își spune cuvântul, iar pielea o dă și ea de gol, iar altcineva i-a transmis că vrea să o vadă cum este în realitate, nu în Photoshop.

Să știi că pielea de pe mâini te dă de gol. Degeaba vrei să pari tot mai tânără și mai frumoasă, că vârsta își spune cuvântul” / ”Chiar așa, unii oameni nu se simt deloc?!” / ”Când te vedem așa cum arăți tu în realitate? Că de Photoshop suntem sătui!” / ”Fără supărare, dar ai exagerat cu Photoshop-ul. Ți-ai mutat capul mult prea în față. Știm că-ți place să te photoshopezi, dar măcar fă-o corect”, i-au transmis internauții în secțiunea de comentarii.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...


Din păcate pentru ei, Andreea Tonciu s-a abținut de la orice fel de comentariu, dar nu este exclus să le răspundă cât de curând, pentru că nu este deloc genul de om care să tacă în astfel de situații.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.