Andreea Tonciu a dat o serie de declarații, în cadrul unei emisiuni online unde a mers recent, care au pus pe gânduri pe toată lumea și din care reiese că ar fi fost înșelată de către tatăl fiicei sale. De asemenea, vedeta a dat de înțeles că nu își controlează soțul, pentru că nu îi stă în fire și nici nu știe să umble pe toate cele patru telefoane pe care le are.

Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre bărbatul din viața sa

Andreea Tonciu a acceptat invitația de a merge în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, unde a făcut o serie de declarații controversate despre viața de cuplu și în cadrul căreia a dat de înțeles că relația dintre ea și tatăl fiicei sale nu mai este una la fel de bună ca la început, dar nu depune niciun efort pentru a ajuta la îmbunătățirea lucrurilor.

La scurt timp după ce bruneta a dezvăluit că ea și Daniel Niculescu nu mai dorm în același pat de patru, deoarece ea doarme alăruri de Rebecca, dar și că se văd rar prin casă când doarme cea mică, fosta concurentă a mai făcut o serie de mărturisiri care i-au lăsat mască pe toți cei care au urmărit emisiunea de pe YouTube. Sinceră din fire, bruneta a spus clar că nu mai este deloc femeia posesivă care era la începutul relației lor, ci își lasă partenerul de viață să facă tot ceea ce își dorește, nu îl controlează, ci mai degrabă s-a decis să îi ofere toată libertatea de care acesta are nevoie.

După aceea, Andreea Tonicu a spus și cum a ajuns la concluzia că este mult mai bine pentru el să fie liber. Ei bine, pe lângă faptul că a povestit despre el că are patru telefoane și că ea nu știe să umble decât pe unul dintre ele, a dat de înțeles că omul de lângă ea ar fi putut să îi calce strâmb, fiind chiar ea de părere că un bărbat dacă vrea să înșele, o face și cu iubita sau soția lui de mânâ, comportament total greșit din partea celor care au urmărit „Fiță cu Adiță”.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul.

Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată”, a declarat Andreea Tonciu, în emisiunea online „Fiță cu Adiță


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.