Top-modelul britanic Kate Moss si sotul ei, rockerul Jamie Hince, solistul trupei The Kills, au divortat oficial, dupa ce au ajuns la o intelegere in acesta chestiune legala, ”in secret”, in urma cu cateva luni.

Celebrul top-model si sotul ei s-au despartit in 2015 dupa o casnicie de patru ani, insa actele de divort au fost depuse la tribunal abia la inceputul lui 2016.

Au ajuns la o intelegere in urma cu ceva timp, dar niciunul dintre ei nu dorea sa faca un spectacol din acest lucru. In schimb, s-au pus de acord in privinta lucrurile pe care urmeaza sa le imparta si si-au oficializat despartirea in liniste, fara sa treaca printr-o batalie in instanta, care ar fi fost intens mediatizata”, a dezvaluit o sursa pentru tabloidul The Mirror.

Potrivit presei britanice, Kate Moss a pastrat cea mai mare parte dintre bunurile cuplului, deoarece era considerabil mai bogata decat sotul ei in momentul casatoriei. Jamie Hince a intrat totusi in posesia unor bunuri, inclusiv a unor opere de arta, achizitionate in timpul casatoriei.

Dupa despartirea de Jamie Hince, presa din Marea Britanie a publicat mai multe articole in care a afirmat faptul ca renumitul model ar avea o relatie cu contele Nikolai von Bismark, insa relatia celor doi nu a fost deocamdata confirmata, scrie News.ro.

In iulie, tabloidul The Mirror anunta ca Nikolai von Bismark i-ar fi oferit lui Kate Moss un inel de logodna cu un safir urias, in timpul unei cine romantice, la Venetia.

Kate Moss are o fiica, Lila Grace, nascuta in 2002, din relatia pe care a avut-o la inceputul anilor 2000 cu Jefferson Hack, editorul revistei de moda Dazed. Inainte de casatoria cu Jamie Hince, vedeta britanica a avut relatii cu o serie de barbati celebri, precum cantaretul Pete Doherty si actorul Johnny Depp.

Kate Moss are una dintre cele mai longevive cariere din industria modei.

Ea a fost remarcata la varsta de 14 ani pe aeroportul JFK din New York de Sarah Doukas, fondatoarea agentiei de modelling Storm. De atunci, Kate Moss si-a construit o cariera de succes si a aparut pe coperta revistei Vogue mai mult decat oricare alt model profesionist.

Averea ei a fost estimata la aproximativ 100 de milioane de lire sterline, potrivit editorilor revistei Forbes.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.