Experimentul inovator si de succes “60 de zile dupa gratii” revine cu un nou sezon pe CRIME + INVESTIGATION®(CI), si mai exploziv. Al doilea sezon urmareste opt noi participanti nevinovati ce patrund in periculoasa lume a penitenciarului Clark County din Jeffersonville, Indiana, in incercarea de a dezvalui adevarata lume din spatele gratiilor. Acestia vor oferi o perspectiva mai profunda asupra problemelor de trafic de droguri, violenta si coruptie expuse in primul sezon al seriei. Noul sezon are premiera marti, 4 octombrie, de la ora 22:00, pe Crime + Investigation®.

“60 de zile dupa gratii” ofera o privire sincera asupra vietii de dupa gratii, din perspectiva unor oameni care nu au fost niciodata acuzati sau condamnati cu adevarat. Din cauza coruptiei din acest penitenciar, seriful Jamey Noel a conceput acest program fara precedent in care mai multi voluntari traiesc timp de 60 de zile printre detinuti fara ca gardienii, detinutii sau politistii sa le cunoasca secretul, cu scopul de a scoate la lumina problemele locale si nationale din cadrul sistemului judiciar.

Peste 100 de camera de luat vederi au avut acces zi si noapte in cadrul inchisorii, pentru a documenta fiecare miscare a voluntarilor. Astfel, seria ofera telespectatorilor o privire directa asupra lumii periculoase din cadrul unui penitenciar, pe masura ce participantii se adapteaza in noul mediu, necunoscut si infricosator. Inchisoarea Clark County din Jeffersonville, Indiana, este una dintre cele mai dure inchisori din Statele Unite ale Americii, care gazduieste aproximativ 500 de detinuti, de la persoane condamnate pentru trafic de droguri, pana la persoane aflate la primul delict sau condamnate pentru crima. Siguranta participantilor a fost prioritara in cadrul experimentului, astfel ca Seriful Jamey Noel a implementat programul inainte ca primul grup de sapte voluntari sa-si fi incheiat misiunea si inainte ca vreun membru al echipei penitenciarului sa afle de program. Acest tip de abordare a facut ca timpul petrecut de al doilea grup de voluntari in penitenciar sa fie la fel de autentic si chiar mai socant pentru ofiteri, in momentul in care au aflat de experimentul dublu din cadrul programului.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in al doilea sezon, o vom cunoaste pe Ashleigh, sotia lui Zac, participant in cadrul sezonului 1, care vrea sa ajute detinutii in lupta cu dependenta de droguri, ea fiind o dependenta in recuperare. Alaturi de ea, au intrat in program un fost ofiter de inchisoare, mama unui copil incarcerat, un vanator de recompense, un student la politie, un viitor ofiter de politie, fratele unui fost detinut si un tanar avocat. Experienta fiecarui participant il va ajuta pe seriful Jamey Noel sa obtina o perspectiva de ansamblu asupra problemelor interne ale penitenciarului.

Primul sezon al seriei “60 de zile dupa gratii” a fost difuzat in peste 100 de teritorii din intreaga lume. Seria este produsa de Lucky 8 TV pentru A&E Network. Producatorii executivi ai Lucky 8 TV sunt Gregory Henry, Kimberly Woodard si Jeff Grogan, iar producatorii executivi ai A&E Networks sunt Elaine Frontain Bryant, Shelly Tatro, Drew Tappon si Brad Holman.

Citeste si:
Conceptul Volkswagen ID.X va da naștere unui hot hatch electric de...
Conceptul Volkswagen ID.X va...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.